Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Megújult szálláshelyek konferencia kapacitással a Bledi - Tónál

Felújítás után új néven nyit ki Bled legnagyobb szállodakomplexuma
Megújult szálláshelyek konferencia kapacitással a Bledi - Tónál

A Sava Hotel lánc Szlovénia legnagyobb turisztikai cége lett 2019-ben, mely így immár 3 régióban kínál szálláshelyeket és sok esetben azokhoz kapcsolódó  konferencia és rendezvény kapacitást is. A három régiót a tengerpart, szlovén pannonia és a festői Bledi - tó környezete jelenti, melyek közül az egyik legkedveltebb az utóbbi.

Itt jártunk a napokban a Cégeshelyszínek.hu csapata egy teljeskörű felújítás után, 2020-ban újranyitott  a svájci, Arnold Rikli-ről elnevezett 4 csillagos hotelben. Az eredetileg Golf Hotel Bled néven futó ház eredetileg a 60-as években nyitotta meg a kapuit és a régió legnagyobb rendezvény kapacitását és  legnagyobb wellnesse található a hotelben.

4 szobakategóriában, 150 szobát kínál, ahol a szobák  az egyes régiók jellegzetességei szerint tematizáltak, így van  olyan, ami a carniolai méhekre emlékeztet, egy másik a Arnold Rikli munkásságára, vagy a helyi ifjú szerelmesek mézeskalács szívvel kifejezett kötődésére.

 


kulcsszavak: rendezvény külföldön, céges út, céges képzés, szlovénia, koneferncia turizmus, corporate világ, mice, céges rendezvény a bledi tónál,  céges rendezvény Szlovéniában, céges tréning, céges képzés

Tisza Balneum Hotel

Tiszafüred

A szálloda 2 konferenciatermével a környék legnagyobb befogadóképességű konferenciaközpontja. A kiváló konferenciaadottságok, valamint a kül-és beltéri csapatépítő programok széles skálája garantálják a rendezvények sikerét.

Boutique Hotel Annuska Balatonfüred

Balatonfüred

Egy megalkuvás mentes, exkluzív, intim világ Balatonfüred szívében, ősfás park ölelésében, a boldog békeidők stílusában felújítva, nagypolgári hangulatban.

Hotel Yacht Wellness & Business

Siófok

A Balaton-part egyik legszebb kilátását kínáló szállodája a siófoki vitorláskikötőben, közvetlenül a vízparton található, konferenciaközpontjának egyedülálló eleme a körpanorámás konferenciaterem.

Continental Citygolf Club - Birdie Events

Budapest

Session Hotel

Ráckeve

"Nem messze a reformkori városrésztől, az ősfás parkkal körbevett szálloda minden igényt kielégítő szolgáltatást nyújt."

Laroba Wellness Hotel

Alsóörs

A szálloda rendezvényterme összenyitva 150 m2, így akár 120 fő befogadására alkalmas. A terem hangszigeteléssel két szekcióra osztható, így egyszerre akár két rendezvény egyidejű megtartására is lehetőség nyílik.

Spirit Hotel Thermal Spa sup

Sárvár

A Spirit Hotel Thermal Spa szállodában akár 400 fős gálavacsorák is megrendezésre kerülhetnek, a hely kapacitása kapcsán.

Spirit Hotel Thermal Spa rendezvényhelyszín

NaturMed Hotel Carbona sup

Hévíz

A szálloda kivételes adottsága a 400 m² es, 3 részre szekcionálható bálterem, amely tökéletes helyszín 300 fős konferencia lebonyolítására is.

NaturMed Hotel Carbona Rendezvényhelyszín