Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Medosz Hotel

Budapest

Maximum kapacitás:
120 fő
Szálláshely kapacitás:
140 fő
Szobák száma:
73 db
Termek száma:
2 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • 1061 Budapest, Jókai tér 9.
Távolságok nagyvárosoktól
Veszprémtől
1.5 órára
Miskolctól
2 órára
Debrecentől
2 órára

Autóval: Bécs felől az M1-es autópályáról a Lánc hídon keresztül a centrum irányában a József Attila utcán át az Andrássy úton.

A repülőtérről a gyorsforgalmi úton a centrum felé az Üllői úton keresztül a József korútra fordulva az Oktogonig, majd balra. A Repülőtértől 200-as számú busz közlekedik Kőbánya-Kispest metróállomásig (M3) és onnan metróval tovább lehet menni a Nyugati pályaudvarig, ahonnan 5 perc séta vagy 4/6-os villamossal egy megállót az Oktogonig.

Tömegközlekedéssel: a 4,6-os villamosok a 4-es autóbusz és a kisföldalatti Oktogon téri megállójáig.

Pályaudvarokról: A Nyugati pályaudvarról a 4,6-os villamos Oktogon téri megállójáig, a Déli és a Keleti pályaudvarokról a 2-es metróvonalán a Deák téren átszállva a kisföldalattira.

Helyszín információk

A Hotel Medosz Budapest szívében, az Operától 10 perces sétára lévő kitűnő közlekedési lehetőséggel, különösen kedvező áron nyújtó szolgáltatásokkal rendelkező 3 csillagos, 74 szobás szálloda, amely a Világörökség részét képező Andrássy út mentén, zöldövezetes kis park mellett található. Az épület fantasztikus elhelyezkedésének köszönhetően néhány perc alatt gyalogosan is el lehet érni a főváros legcsodálatosabb idegenforgalmi nevezetességeit, továbbá közvetlen környezetében számos étterem, bár és szórakozási lehetőség található.

A szálloda saját 100-120 fő befogadóképességű különteremmel áll a kedves vendégek rendelkezésére.


Helyszín jellemzői

  • autópálya közeli