Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Matild Palace, a Luxury Collection Hotel

Budapest

Maximum kapacitás:
150 fő
Szálláshely kapacitás:
260 fő
Szobák száma:
130 db
Termek száma:
5 db

Megközelíthetőség

Cím
  • Budapest, 1056, Váci utca 36.
Távolságok nagyvárosoktól
Tatabányától
1 órára
Győrtől
1.5 órára
Egertől
1.5 órára

A szálloda könnyen megközelíthető gépjárművel és tömegközlekedéssel: a Ferenciek Tere (M3 metró), valamint a 2-es villamossal. A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 21 km-re található a szállodától, taxival kb. 30 perc alatt megközelíthető.

Helyszín információk

A rendezvényhelyszín


A Matild Palace új értelmet ad az elegancia fogalmának. A budapesti látkép egyik legmeghatározóbb épületében lévő hotel terei egyediek és összetéveszthetetlenek: a magyar örökség az épület minden szegletében jelen van, és a főbejáraton belépve rögtön megragadja a tekintetet. A Matild palota a századfordulón, 1902-ben épült Giergl Kálmán és Korb Flóris tervei alapján, Szász-Coburg-Koháry Klotild Mária főhercegné támogatásával. A neobarokk palota felkerült az UNESCO világörökségi listájára, és 1977 óta védett műemléknek minősül. A Matild Palace célja, hogy gazdag történelme, kultúrája és ínyenc fogásai inspirációt jelentsenek vendégeinek. A luxus környezet, az autentikus élmények és felejthetetlen emlékek miatt jobb kiindulópontot nem is lehetne találni a varázslatos Budapest felfedezéséhez.


Rendezvénytermek

A Matild Palota rendezvénytermei eleganciával, modern kényelemmel és lenyűgöző esztétikával párosulnak, hogy emlékezetes helyszíneket teremtsenek széles körű események számára, legyen szó egy nagyszabású gáláról, vállalati találkozóról vagy intimebb összejövetelről.


Étterem

A Matild Palota egyedi gasztronómiai élményeket kínál.

Spago by Wolfgang Puck: A konyhaművészet meghatározó alakja, a világhírű, innovatív séflegenda, Wolfgang Puck Budapestre is elhozza a Beverly Hills-i kulináris és társasági élet sztárjának számító Spago éttermét, új ízekkel gazdagítva a város gasztronómiai kínálatát.

Matild Café & Cabaret: A szecessziós kávéház visszahozza a régmúltban kialakult hagyományokat és kulináris fogásokat, amik magába foglalják a magas szintű kávékultúrát, kifinomult cukrász termékeket és más kényeztető fogásokat, amiket a mesterséf, Wolfgang Puck álmodott meg kivételes kiszolgálással.

The Duchess Rooftop Bar: A The Duchess rejtett italbárjában a fővárosi panoráma új értelmet nyer, ugyanis a híres budapesti háztetők között megbújó bárból páratlan kilátás nyílik az Erzsébet-hídra, a Dunára és a Gellért-hegyre. A sikkes bárhoz egy titkos bejáraton keresztül vezet az út: privát liftek visznek fel a magasba, ahol a vendégeket a csillogás, a gasztronómia, a koktélok és a válogatott zenék misztikus világa fogadja.


Egyéb szolgáltatások csapatépítéshez

A szállodában privát cabaret show elérhető. További információkért kérjük lépjen kapcsolatba kiváló szervező csapatunkkal.


Parkolási lehetőség

A szálloda garázzsal nem rendelkezik, valet parking szolgáltatást bíztosít 45 EUR per autó per nap áron.