Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Mamaison Hotel Andrássy

Budapest

Maximum kapacitás:
80 fő
Szálláshely kapacitás:
136 fő
Szobák száma:
68 db
Termek száma:
1 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • 1063 Budapest, Munkácsy Mihály utca 5-7.
Távolságok nagyvárosoktól
Veszprémtől
1.5 órára
Miskolctól
2 órára
Debrecentől
2 órára

Helyszín információk

Nagykövetségek tőszomszédságában, a főváros legelőkelőbb üzleti negyedében, az Andrássy úton található a Mamaison Hotel Andrássy igazi gyöngyszem Budapest szállodái között.

A hotel Hajós Alfréd tervei alapján 1937-ben, Bauhaus stílusban épült. Későbbi átalakítások során nyerte el mai formáját, mely 61 egyedi kialakítású szobájával és 7 exkluzív lakosztályával csúcsminőségű szállást és egyedi szolgáltatásokat kínál igényes utazók számára. A Mamaison Hotel Andrássy Budapest tágas és art deco stílusú szobáival egyedi képviselője a hazai boutique szállodák körének.

A magasan képzett személyzettel rendelkezésre álló üzleti szálloda számos lehetőséget biztosít, hogy ebben az egyedülálló környezetben felejthetetlenné tegye rendezvényeit. Hosszú évekre visszanyúló tapasztalatokkal rendelkeznek a legkülönfélébb vállalati események megszervezésében, kezdve a nemzetközi konferenciáktól a divatbemutatókon keresztül egészen a fogadásokig. A hotelben mintegy 80 fő befogadására alkalmas exkluzív helyszínen kínálnak lehetőséget rendezvényeihez és tárgyalásaihoz. Nagyobb méretű rendezvények esetén a közeli Kogart Galéria és Rendezvényház épületének két tágas és többfajta rendezvény lebonyolítására is alkalmas termét tudja biztosítani.

A hotel a rendezvényekhez személyre szabott szolgáltatásokat biztosít. A konferenciatermek kiváló minőségű technikai- és audiovizuális felszereléssel rendelkeznek, valamint nagyszerű catering szolgáltatásokkal és több nyelven beszélő személyzettel állnak rendelkezésre.


Helyszín jellemzői

  • elegáns
  • kis létszámú
  • wellness részleg