Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Malom és Kacsa Bisztró és Rendezvényház – Tata legszebb részén, az Öreg-tó parti sétányán

Tata

Közép-Dunántúl
Maximum kapacitás:
100 fő
Szálláshely kapacitás:
12 fő
Szobák száma:
2 db
Termek száma:
3 db
Helyszín típusa:
rendezvényhelyszín

Megközelíthetőség

Cím
  • Tata, TÓPART U. 19.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
1 órára
Székesfehérvártól
1 órára
Veszprémtől
1.5 órára
Szombathelytől
1.5 órára

Helyszín információk

Csodás miliő kültéren és beltéren egyaránt

A Malom és Kacsa Bisztró és Rendezvényház nevét az otthonát adó három vízi malom után kapta, melyek műemlékként díszítik a tatai Öreg-tó parti sétányát. Az ódon és a modern házassága az épületkomplexum, ötvözete a hagyományőrzésnek és korszerűségnek.

A távolság inkább közelség, mert Tata Budapesttől csupán 60 km az M1-es autópályán és a vizek városa közel van Komárom-Esztergom megye nagyobb városaihoz.

Gasztronómiai kínálata bisztró jellegű, melyben tetten érhető a sokszínűség, az egyedi ízvilág és a klasszikus fogások újragondolása. A választékban az ételérzékeny vendégek számára is finom étkek állnak rendelkezésre. Rendezvények esetében neves chéf-ünk garantálja svédasztalos, tálszervizes vagy tányérszervizes tálalási módokban a kulináris élményeket.


Rendezvényhelyszínül 3 tágas rendezvényterem és 2 nagyméretű terasz szolgál vállalati tréningek, konferenciák, csapatépítések megrendezésére - a választás lehetőségét kínálva az elszeparáltságra vagy a nyitott, tóra néző panoráma élvezetére – 100 fős vendégsereg ellátására alkalmas befogadóképességgel. Magas színvonalú technikai felszereltség jellemzi rendezvénytermeinket mind a fénytechnika, mind a hangtechnika tekintetében.

A Malom és Kacsában szállás is található a Bisztró felett azok számára, akiket Tatán marasztal a szép környezet illetve azoknak, akik előre tudják, hogy nem elég a tatai élményből 1 nap. Számukra a Lilik 1 és Lilik 2 nevű apartmanok nyújtanak tágas (80m2) teret, berendezésekkel jól felszerelten és lenyűgöző kilátással a tatai Öreg-tó, a vár valamint az Esterházy-kastély panorámájára. Nagyobb létszám elszállásolása a szomszédos Hotel Kristály Imperial**** szállodapartnerünkkel közösen történik, mindössze 80 méterre a Malom és Kacsától, mely révén a teljes szálláskapacitás eléri a 140 főt.Helyszín jellemzői

  • kötetlen, laza
  • természet közeli
  • elegáns
  • exkluzív
  • családias
  • modern
  • vízpart