Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Malom és Kacsa - Tata legszebb részén, a Tatai-tó partján

Tata

Közép-Dunántúl
Maximum kapacitás:
160 fő
Szálláshely kapacitás:
0 fő
Szobák száma:
0 db
Termek száma:
3 db
Helyszín típusa:
rendezvényhelyszín

Megközelíthetőség

Cím
  • Tata, TÓPART U. 19.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
1 órára
Székesfehérvártól
1 órára
Veszprémtől
1.5 órára
Szombathelytől
1.5 órára

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Terem 1 95 m2 70 fő 80 fő 80 fő 80 fő 70 fő
Terem 2 100 m2 70 fő 80 fő 80 fő 80 fő 70 fő
Terem 3 40 m2 - 20 fő 20 fő 20 fő 20 fő

Helyszín információk

A Malom és Kacsa Tata legszebb részén, közvetlenül a Tatai-tó partján helyezkedik el. Sokunk szerint ezáltal Nyugat-Magyarország egyik legromantikusabb rendezvény helyszíne, hiszen a naplemente, kellemes lounge zene, remek ételek, frissítő italok és kedves személyzet hozzájárulnak, hogy egy olyan élmény részese legyél, amely emléke örökre megmarad.

A Malom és Kacsa Bisztró és Rendezvényház két műemlékvédett malom felújításával nyerte el mai formáját és pompáját közvetlenül a tatai Öreg-tó parti sétányán. Ötvözve a régit és az újat, megőrizve az ódon épületelemeket és rájuk építve a modern részeket csodás külsővel ruházta fel a malmok hangulatát.

Amit kívülről mutat az épületegyüttes az bent is tetten érhető és az magas minőség, amit magunk körül látunk a Malom és Kacsában az megjelenik az ételek és az italok minőségében is. Környékbeli kistermelők árui alkotják az chef által összeválogatott alapanyagokat és házi szörpök, neves borok és eredeti La Marzocco olasz kávégépben készült díjnyertes Bányai kávé mellett élvezhetünk a gasztropillanatokat az Öreg-tó, a tatai vár és az Esterházy Kastély látványával.

3 több mint 100 nm-es terem, 2 terasz tökéletes helyszíne rendezvényeknek, legyen az 100 fős konferencia, kisebb szeminárium, esküvő vagy klub est. 

A Fényes terem közvetlen kijárással kapcsolódik a Panoráma teraszhoz, mely festői kilátást nyújt a tatai tóra és a Veranda teraszhoz, amely az épületrészekkel körülölelve szeparált szabadtéri környezetet biztosít. Intelligens konferenciatechnika (fény- és hang-). és persze emellett a Malom és Kacsa csapata a garancia a sikeres rendezvényhez.Helyszín jellemzői

  • kötetlen, laza
  • természet közeli
  • elegáns
  • exkluzív
  • családias
  • modern
  • vízpart