Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Malom és Kacsa Bisztró és Rendezvényház – Tata legszebb részén, az Öreg-tó parti sétányán

Tata

Közép-Dunántúl
Maximum kapacitás:
100 fő
Szálláshely kapacitás:
12 fő
Szobák száma:
2 db
Termek száma:
5 db
Helyszín típusa:
rendezvényhelyszín

Megközelíthetőség

Cím
  • Tata, TÓPART U. 19.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
1 órára
Székesfehérvártól
1 órára
Veszprémtől
1.5 órára
Szombathelytől
1.5 órára

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Patak terem 115 m2 54 fő 100 fő 81 fő 50 fő 40 fő
Fényes terem 115 m2 54 fő 90 fő 81 fő 45 fő 40 fő
Gerenda terem 80 m2 54 fő 70 fő 36 fő 36 fő 25 fő
Veranda terasz 160 m2 54 fő 100 fő 81 fő - 40 fő
Panoráma terasz 140 m2 54 fő 100 fő 81 fő - 40 fő

Helyszín információk

Csodás miliő kültéren és beltéren egyaránt

A Malom és Kacsa Bisztró és Rendezvényház nevét az otthonát adó három vízi malom után kapta, melyek műemlékként díszítik a tatai Öreg-tó parti sétányát. Az ódon és a modern házassága az épületkomplexum, ötvözete a hagyományőrzésnek és korszerűségnek.

A távolság inkább közelség, mert Tata Budapesttől csupán 60 km az M1-es autópályán és a vizek városa közel van Komárom-Esztergom megye nagyobb városaihoz.

Gasztronómiai kínálata bisztró jellegű, melyben tetten érhető a sokszínűség, az egyedi ízvilág és a klasszikus fogások újragondolása. A választékban az ételérzékeny vendégek számára is finom étkek állnak rendelkezésre. Rendezvények esetében neves chéf-ünk garantálja svédasztalos, tálszervizes vagy tányérszervizes tálalási módokban a kulináris élményeket.


Rendezvényhelyszínül 3 tágas rendezvényterem és 2 nagyméretű terasz szolgál vállalati tréningek, konferenciák, csapatépítések megrendezésére - a választás lehetőségét kínálva az elszeparáltságra vagy a nyitott, tóra néző panoráma élvezetére – 100 fős vendégsereg ellátására alkalmas befogadóképességgel. Magas színvonalú technikai felszereltség jellemzi rendezvénytermeinket mind a fénytechnika, mind a hangtechnika tekintetében.

A Malom és Kacsában szállás is található a Bisztró felett azok számára, akiket Tatán marasztal a szép környezet illetve azoknak, akik előre tudják, hogy nem elég a tatai élményből 1 nap. Számukra a Lilik 1 és Lilik 2 nevű apartmanok nyújtanak tágas (80m2) teret, berendezésekkel jól felszerelten és lenyűgöző kilátással a tatai Öreg-tó, a vár valamint az Esterházy-kastély panorámájára. Nagyobb létszám elszállásolása a szomszédos Hotel Kristály Imperial**** szállodapartnerünkkel közösen történik, mindössze 80 méterre a Malom és Kacsától, mely révén a teljes szálláskapacitás eléri a 140 főt.Helyszín jellemzői

  • kötetlen, laza
  • természet közeli
  • elegáns
  • exkluzív
  • családias
  • modern
  • vízpart