Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Madame Tussauds Budapesten

Madame Tussauds Budapesten
Megérkezett Budapestre a Madame Tussauds 

A látogatóit a világ legismertebb embereinek megszólalásig élethű viaszfiguráival elvarázsoló Madame Tussauds produkciói 2023. első félévében érkezik hazánkba, már elérhetőek az attrakció első, exkluzív belépői. A több mint 200 éves hagyományokkal büszkélkedő, ám minden ízében ultramodern és a 21. század elvárásainak megfelelően interaktív varázsvilág a világ egyik legismertebb turisztikai márkája, egyedülálló látványvilága 25 világvárosban, többek között New Yorkban, Berlinben, Los Angelesben és most már Budapesten is élvezhető. A 50 magyar és nemzetközi vonatkozású figurával és a hozzájuk tartozó lélegzetelállító installációkkal csalogató Madame Tussauds Budapest impozáns helyszínen, az V. kerületi Palazzo Dorottyában nyitja meg kapuit. Az interaktív szórakozást, a sztárokkal való találkozást és fantasztikus látványt kínáló attrakció nem csak az egyéni látogatók számára vonzó helyszín, a sztárvendégekkel teli rendezvények világszerte elvarázsolják a céges események, vacsorák, koktélpartik, díjátadók, csapatépítések vendégeit.
Madame Tussauds London akár 1000 vendéget is fogadhat, az Egyesült Királyság egyik legkedveltebb és díjnyertes tematikus helyszíneként több mint ötven éve ad otthont partiknak a főváros központjában. 2019-ben 4806 vendég élvezhette a karácsonyi vacsorát II. Erzsébet királynővel és 466 fő partizott Yodával. 2022-ben Lady Gaga karácsonyi öltözékében bulizhattak a karácsonyi és szilveszteri toplistás bulik vendégei a Madame Tussauds Amszterdam falai között. A Madame Tussauds Dubaiban megtartott üzleti megbeszéléseken és rendezvényeken a csapatfotót akár az arany Bentleyben is elkészíthetjük, de annak sincs akadálya, hogy a meghívottak Messivel és Ronaldóval végezzenek büntetőrúgást az exkluzív A-List Music Partyban, az adrenalin sportzónában. A Madame Tussauds Hollywoodban megtartott tökéletes rendezvények receptje a következő: 11 diszkógömb, több mint 100 híresség, tetőterasz és egész estés tánc Beyoncé-val. A 85 000 négyzetméternyi interaktív szórakozási lehetőséget kínáló Madame Tussauds New York az egyetlen hely, ahol testközelből találkozhatunk Miley-val, Diddy-vel, Robert Pattinsonnal, vagy Madonnával. A Madame Tussauds Sydney, az ausztrál metropolis legmenőbb tematikus helyszíneként szintén hiteles vörös szőnyeges élményt kínál vendégeinek.
Biztosak vagyunk benne, hogy a Madame Tussauds Budapest is az egyik keresett és kedvelt rendezvényhelyszín lesz a cégek körében a következő években.

Madame Tussauds Budapest
Madame Tussauds Budapest

Tisza Balneum Hotel

Tiszafüred

A szálloda 2 konferenciatermével a környék legnagyobb befogadóképességű konferenciaközpontja. A kiváló konferenciaadottságok, valamint a kül-és beltéri csapatépítő programok széles skálája garantálják a rendezvények sikerét.

Boutique Hotel Annuska Balatonfüred

Balatonfüred

Egy megalkuvás mentes, exkluzív, intim világ Balatonfüred szívében, ősfás park ölelésében, a boldog békeidők stílusában felújítva, nagypolgári hangulatban.

Hotel Yacht Wellness & Business

Siófok

A Balaton-part egyik legszebb kilátását kínáló szállodája a siófoki vitorláskikötőben, közvetlenül a vízparton található, konferenciaközpontjának egyedülálló eleme a körpanorámás konferenciaterem.

Continental Citygolf Club - Birdie Events

Budapest

Session Hotel

Ráckeve

"Nem messze a reformkori városrésztől, az ősfás parkkal körbevett szálloda minden igényt kielégítő szolgáltatást nyújt."

Laroba Wellness Hotel

Alsóörs

A szálloda rendezvényterme összenyitva 150 m2, így akár 120 fő befogadására alkalmas. A terem hangszigeteléssel két szekcióra osztható, így egyszerre akár két rendezvény egyidejű megtartására is lehetőség nyílik.

Spirit Hotel Thermal Spa sup

Sárvár

A Spirit Hotel Thermal Spa szállodában akár 400 fős gálavacsorák is megrendezésre kerülhetnek, a hely kapacitása kapcsán.

Spirit Hotel Thermal Spa rendezvényhelyszín

NaturMed Hotel Carbona sup

Hévíz

A szálloda kivételes adottsága a 400 m² es, 3 részre szekcionálható bálterem, amely tökéletes helyszín 300 fős konferencia lebonyolítására is.

NaturMed Hotel Carbona Rendezvényhelyszín