Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Luxus szállodai boom: nyitás nyitás hátán a nagyvilágban

A világ eget és földet rengető kulturális változáson ment keresztül az elmúlt évek eseményei nyomán..
Luxus szállodai boom: nyitás nyitás hátán a nagyvilágban

A Marriott International 2023-ban több mint 35 új luxusszálloda nyitását tervezi

A közel 500 luxusszállodával és üdülőhellyel, 68 országban jelenlévő Marriott International tovább erősítené pozícióját a luxusvendéglátás területén. Kenyától Szingapúrig és Japántól Mexikóig több, mint 35 új szálloda nyílik jövőre a világ keresett és feltörekvő desztinációiban.

A luxus nagy újragondolása 

A világ eget és földet rengető kulturális változáson ment keresztül az elmúlt évek eseményei nyomán – derül ki a Team One kreatív ügynökséggel együttműködésben készült tanulmányból, amely a vendégekre fókuszált. „A nagy újragondolókat várjuk, azokat az embereket, akik a válságokat olyan alkalomnak tekintik, hogy újragondolják életüket és újragondolják az őket körülvevő világot. Kollektív gondolkodásmódunk az utazást luxuscikknek tekintve az általános jólét szempontjából létfontosságú tevékenységgé változott” – mondta Tina Edmundson, a Marriott International globális márka- és marketingigazgatója. "Vendégeink minden eddiginél jobban fontosnak tartják a tartalmasabb utazást és a szeretteikkel eltöltött időt, olyan élményeket keresve, amelyek tükrözik személyes értékeiket és javítják általános életminőségüket."

A Ritz-Carlton az innovációkon keresztül törekszik globális növekedésre

Az új, kortárs esztétikát és a neves márka legendás szolgáltatásait felvonultató The Ritz-Carlton továbbra is vezető szerepet tölt be az innováció területén, miközben megfontoltan bővíti portfólióját a világ legizgalmasabb úti céljai között. 2022-ben az ikonikus márka New York NoMad negyedében és Ammanban debütált. Emellett megünnepelte az Evrimának, első jachtjának vízre bocsátását. Az elkövetkező évben a márka két új szálloda megnyitását tervezi Észak-Amerikában. Egyet Amerika csendes-óceáni északnyugati régiójában Portlandben, egy másikat -  a The Ritz-Carlton Paradise Valley-t - Arizona államban Scottsdale területén. De a Ritz-Carlton Melbourne is bővülést tervez. Eközben Japánban, Fukuokában várhatóan új kínálattal fognak megjelenni a város üzleti negyedében, de a hotellánc 2023-ban exkluzív portfóliójának bővítését tervezi Kínában és Szaúd-Arábiában is. 

A St. Regis is csábító új úticélokon

A márka 2023-ban debütál a St. Regis Kanai Resortban, amely egy 620 hektáros természetvédelmi területen fekszik a mexikói Yucatán-félszigeten és  minden szobájából kilátás nyílik az óceánra. De az elkövetkező évben St. Regis Chicago-ban is újítani fog, a Jeanne Gang Studio által elképzelt remek építészeti csodával. Az ikonikus márka a tervek szerint Belgrádba is eljuttatja csillogását és várhatóan megnyitja első két ingatlanát Szaúd-Arábiában egy rijádi szállodával és egy üdülővel, amely egy vörös-tengeri szigeten található. Az elmúlt évben a St. Regis megvetette lábát egyébként Katarban, Indiában, Kuvaitban és Indonéziában is. 

Az EDITION is gyorsan terjeszkedik

Az EDITION, az egyénre szabott szállodák megtestesítője Madridban és Tampában bővült 2022-ben. A kifinomult dizájnjáról, a helyi jellegzetességeiről és a modern szolgáltatásairól ismert EDITION Hotels 2023-ban első ingatlanjait akarja megnyitni Olaszországban, Mexikóban és Délkelet-Ázsiában. Az előrejelzések szerint 2023 végére összesen 21 úti céllal bővíti személyes és meghitt vendéglátását. 

A Luxury Collection hitelességet hoz

A Luxury Collection több, mint 120 szállodából álló együttese világszerte, olyan hiteles élmények ígéretét kínálja, amelyek amelett, hogy magukkal ragadnak az úti cél lényegét is tükrözik. 2022-ben a márka megemelt palotai belső tereket és világszínvonalú megoldásokat mutatott be Madridban a Santo Mauro megnyitásával, luxus tengerparti varázst hozott az idilli görög Parosz szigetére a Cosme révén és Ausztráliában is debütált a Tasman megnyitásával. 2023-ban pedig várhatóan olyan lenyűgöző helyszíneken nyitják meg szállodái varázslatos világukat, mint Törökország, Barbados, Japán, Mexikó és Grúzia.

A JW Marriott jóléti élményekkel és kivételes kiszolgálással ünnepli vendégeit

2022-ben a JW Marriott  olyan lenyűgöző úticélokon ünnepelte a nyitást, mint São Paulo, Isztambul, Bangalore és Frankfurt. Utóbbi volt  a márka németországi debütálása. A következő évben pedig azt tervezik, hogy egyedi, meleg, autentikus szolgáltatásaikat olyan helyeken is kínálni fogják, minr Madrid a dél-koreai Jeju-sziget, Dallas Hszian és Berlin. A tervek szerint ráadásul 2023-ban a luxus szafari szegmensébe is bekerülnek, a kenyai JW Marriott Masai Mara Lodge várható megnyitásával, illetve a luxus márka a MICE hotel fókuszáról sem feledkezik meg a jövőben.

Tisza Balneum Hotel

Tiszafüred

A szálloda 2 konferenciatermével a környék legnagyobb befogadóképességű konferenciaközpontja. A kiváló konferenciaadottságok, valamint a kül-és beltéri csapatépítő programok széles skálája garantálják a rendezvények sikerét.

Boutique Hotel Annuska Balatonfüred

Balatonfüred

Egy megalkuvás mentes, exkluzív, intim világ Balatonfüred szívében, ősfás park ölelésében, a boldog békeidők stílusában felújítva, nagypolgári hangulatban.

Hotel Yacht Wellness & Business

Siófok

A Balaton-part egyik legszebb kilátását kínáló szállodája a siófoki vitorláskikötőben, közvetlenül a vízparton található, konferenciaközpontjának egyedülálló eleme a körpanorámás konferenciaterem.

Continental Citygolf Club - Birdie Events

Budapest

Session Hotel

Ráckeve

"Nem messze a reformkori városrésztől, az ősfás parkkal körbevett szálloda minden igényt kielégítő szolgáltatást nyújt."

Laroba Wellness Hotel

Alsóörs

A szálloda rendezvényterme összenyitva 150 m2, így akár 120 fő befogadására alkalmas. A terem hangszigeteléssel két szekcióra osztható, így egyszerre akár két rendezvény egyidejű megtartására is lehetőség nyílik.

Spirit Hotel Thermal Spa sup

Sárvár

A Spirit Hotel Thermal Spa szállodában akár 400 fős gálavacsorák is megrendezésre kerülhetnek, a hely kapacitása kapcsán.

Spirit Hotel Thermal Spa rendezvényhelyszín

NaturMed Hotel Carbona sup

Hévíz

A szálloda kivételes adottsága a 400 m² es, 3 részre szekcionálható bálterem, amely tökéletes helyszín 300 fős konferencia lebonyolítására is.

NaturMed Hotel Carbona Rendezvényhelyszín