Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában
Lupa Event Hall by Costes Céges Rendezvényhelyszín
Lupa Event Hall by Costes Céges Rendezvényhelyszín Lupa Event Hall by Costes Céges Rendezvényhelyszín Lupa Event Hall by Costes Céges Rendezvényhelyszín Lupa Event Hall by Costes Céges Rendezvényhelyszín Lupa Event Hall by Costes Céges Rendezvényhelyszín Lupa Event Hall by Costes Céges Rendezvényhelyszín Lupa Event Hall by Costes Céges Rendezvényhelyszín

Lupa Event Hall

Budakalász

Budapest környéke
Maximum kapacitás:
300 + 200 (terasz) fő
Szálláshely kapacitás:
0 fő
Szobák száma:
0 db
Termek száma:
1 db
Helyszín típusa:
rendezvényhelyszín

Kiemelt szolgáltatások

Catering
Catering

Terembérlet
Terembérlet

AV technika
AV technika

Megközelíthetőség

Cím
  • Budakalász, 2011, Tó utca 1.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
0.3 órára
Tatabányától
1 órára
Egertől
1.5 órára

Tömegközlekedéssel - Az 5-ös számú HÉV-vel Budakalász állomásig, majd onnan mintegy 20 perces sétával.

Autóval - A 11-es főúton Szentendre felé, a József Attila úti leágazásnál jobbra, a Hermész áruház mögötti úton.

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Event Hall 375 m2 150 fő 300 fő 240 fő 156 fő
Terasz 300 m2 - - - -

Helyszín információk

A rendezvényhelyszín – A 375 m2-es Rendezvényház és a hozzá kapcsolódó 300 m2-es terasz különleges helyszínt kínál rendezvényekhez a Michelin-csillagos Costes éttermek testvéreként. A környezet nyáron igazi tengerparti hangulatot biztosít a Costes Beach Clubnak köszönhetően, az év többi napján pedig a rendezvények résztvevőinek abban a különleges élményben lehet részük, hogy zárt térben vagy akár a teraszról csodálhatják a tó különböző arcait. A Rendezvényház hűen követi testvéreinek filozófiáját: „minőségi gasztronómia kompromisszumok nélkül”.


Rendezvénytermek – A tágas Rendezvényház mellett jó idő esetén szabadtéri teraszos terület áll a vendégek rendelkezésére. Az épület óriási üvegfelülettel rendelkezik, melynek köszönhetően a természetesen fény, az egyedülálló panoráma és a víz látványának nyugtató hatása garantált. A terület kültéri programoknak is kiváló helyszínt biztosít, legyen szó akár koktél- vagy grillpartiról, „tengerparti” esküvőről, karibi hangulatú születésnapról vagy éppen szabadtéri járműbemutatóról.
A Rendezvényház saját konyhával rendelkezik, csapata magas színvonalú catering szolgáltatásokat biztosít. A menük minden esetben a Michelin-csillagot elnyert Costes éttermek Executive Chefjének jóváhagyásával készülnek.

Egyéb szolgáltatások csapatépítéshez – Cégünk szorosan együttműködik a Lupa Beach csapatával, így nyáron lehetőség van egyéb programokra is, melyek tökéletesek lehetnek egy csapatépítő, családi nap számára, vagy egy kötetlen időtöltésre egy hosszú konferencia után. Fontos kiemelni a sportpályákat, a wakeboard centrumot, a vízi élményparkot, a búvárközpontot, de az extrém sportok kedvelői részére is tökéletes alternatívákkal szolgál a helyszín. Rendszeres, tematikus eseményeinkkel pedig érdemes összhangba hozni a céges rendezvény időpontját.

Parkolási lehetőség –  Akár 2000 autónak is tudunk helyet biztosítani a rendezvényterem közelében


Helyszín jellemzői

  • kötetlen, laza
  • természet közeli
  • elegáns
  • exkluzív
  • kertkapcsolatos
  • modern
  • vízpart