Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Liza Aqua & Conference Hotel
sup

Lajosmizse

Budapest vonzáskörzete
Maximum kapacitás:
75 fő
Szálláshely kapacitás:
40 fő
Szobák száma:
13 db
Termek száma:
1 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
 • 6050 Lajosmizse, Alsólajos tanya 47/B
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
1 órára
Kecskeméttől
0.5 órára
Szolnoktól
1 órára

Helyszín információk

A hotel, a Liza Aqua & Conference Hotel***superior, 13 klimatizált szobával rendelkezik. A szobák egytől egyig tágasak, otthonosak és barátságosak.


Wellness:

A hotel többféle wellness-szolgáltatást kínál vendégei számára, melyek közül nemtől és életkortól függetlenül mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt.

A wellness részhez tartozik egy Retrobár is, ahol frissítő, alkohol- és alkoholmentes italokat szolgálnak fel. A retro stílusú, igényesen kialakított bárrészhez tartozik egy biliárdasztal, valamint egy csocsó asztal is.

A vendégek kedvében járva lehetőséget biztosítanak a komplett Wellness-rész kibérlésére.


Sport:

A szálloda szabadtéri büszkesége az egyedi pályákból kialakított 18 lyukú minigolf-pálya, ahol szelíden csordogál a patak, melynek útját felülről fából készült hidak kémlelik. Az ötletesen kivitelezett akadályok garantálják a felhőtlen szórakozást.


Rendezvény:

A Liza Aqua & Conference Hotel***superior Fehér Akác Csárda csapata vállalja rendezvények precíz szervezését, magas színvonalú lebonyolítását. Biztosítják a szép, igényes helyszínt, berendezéseket, a különleges menüt, az udvarias személyzetet, és minden egyebet, ami egy sikeres esemény megvalósításához szükséges.

A konferencia terem elegáns, patinás külsejével, igény szerint alakítható teremberendezésével az Ön kényelmét hivatott szolgálni. Tökéletesen alkalmas különböző céges- és családi rendezvények lebonyolítására, (max. 75 fő ültetve). Legyen az továbbképzés, vagy éppen egy hajnalig tartó party, a szálloda készséggel áll az Önök szolgálatára.

A teremhez különböző technikai eszközök vehetők igénybe, úgy, mint flipchart táblák, projektor. A termekben vezeték nélküli Internet (WIFI) használati lehetőség is van.

A „Retrobár” közvetlenül a konferencia terem mellett található, így a két helyiség összenyitva is funkcionál. A terem retro stílusban épült, igényesen kialakított, sajátos hangulatú. A színek, az építészeti megoldások illetve a dekoráció is az egyedi hangulat kialakításáért felelős. Állandó berendezését képezi egy biliárdasztal, ami fogadások esetén svédasztallá alakítható. A klímatizált terem befogadóképessége 30-50 fő.

A „Tükörterem” először is elegáns stílusával ragadja el tekintetünket. Az igényesen berendezett, 32 fő befogadására alkalmas, tükrökkel és képekkel díszített étteremi részben kellemes, hangulatos összejöveteleket lehet tartani, legyen az születésnap, névnap, baráti vacsora stb.

A kerthelyiségben kialakított szezonális „Grillkert” szintén kitűnő helyszínt szolgáltat az egyes rendezvények számára.


Helyszín jellemzői

 • kötetlen, laza
 • bográcsozós
 • kertkapcsolatos
 • grillezős
 • családias
 • elzárt
 • csendes
 • kis létszámú
 • sportos
 • wellness részleg