Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Liget Wellness és Konferencia Hotel

Szarvas

Dél-Alföld
Maximum kapacitás:
90 fő
Szálláshely kapacitás:
180 fő
Szobák száma:
55 db
Termek száma:
3 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • 5540 Szarvas, Erzsébet liget
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
2 órára
Kecskeméttől
1 órára
Szolnoktól
1 órára
Békéscsabától
1 órára

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Pálma Terem 90 m2 90 fő 40 fő 60 fő
Jázmin Terem 39 m2 35 fő 24 fő 15 fő
Szalon 40 m2 24 fő - -

Helyszín információk

A Dél-Alföld szívében - Budapesttől 160 km-re - Szarvason található a csend és nyugalom szigete, a Liget Wellness és Konferencia Hotel****.

Az igényes belső, a háborítatlan természeti környezet és a széleskörű wellness szolgáltatások teszik a szállodát vonzó célponttá a pihenni vágyók és a konferenciaszervezők számára egyaránt.

Szobainformáció:

36 minden kényelmi igényt kielégítő kétágyas szoba, két családi lakosztály és egy De Luxe lakosztály várja az ideérkezőket igényes, luxuskivitelű, Bali szigetéről származó keményfa bútorokkal és kiegészítőkkel berendezett hotelben. A szobákból fantasztikus kilátás nyílik a Körös kanyarulatára, illetve az Erzsébet liget ősi fáira. Az emeleten mozgássérült vendégek részére egy szobát alakítottak ki. Az épület, a lift és a folyosók szélessége kapcsán kerekes székkel is megközelíthet., ami előnyt jelent a családosoknak is, akik akár babakocsival vagy a nélkül is biztonságosan közlekedhetnek az épületben.


Wellness szolgáltatások:

Külső 10*18 méteres feszített víztükrű medence - külső-, belső melegvizes élménymedence gyerekpancsolóval - napozóterasz - gőzkabin - infra - és finn szauna - új, kültéri fedett gyógyvizes élménymedence - új, kültéri szaunaház merülőmedencével - kozmetika - fodrászat - manikűr, pedikűr - szolárium - fitness terem - masszázs termek

Konferencia és rendezvény:

A szálloda tervezésekor figyelembe vették, hogy hatalmas igény van konferenciák, szakmai találkozók, szemináriumok és tréningek szervezésére és lebonyolítására. A légkondícionált konferencia és szekció termek hangszigetelt mobilfallal elválaszthatók, így rugalmasan illeszkednek a szervezők igényeihez. Internet csatlakozás, csúcsminőségű technikai felszerelések, természetes fény, elsötétíthető ablakok. A klubszoba kiválóan alkalmas felsővezetői meetingek, baráti találkozók lebonyolítására.

A kulináris élvezetek kedvelőit színes italválaszték, a magyar borok legjava, a tradicionális szarvasi konyha remekeit, kímélő ételeket és nemzetközi specialitásokat tartalmazó étlap várja az elegánsan, orientális stílusban berendezett étteremben és bárban.


Helyszín jellemzői

  • kötetlen, laza
  • természet közeli
  • kertkapcsolatos
  • családias
  • elzárt
  • csendes
  • wellness részleg