Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Le Rose Hotel

Budapest

Maximum kapacitás:
40 fő
Szálláshely kapacitás:
36 fő
Szobák száma:
16 db
Termek száma:
2 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • 1238 Budapest, Felső Duna sor 1.
Távolságok nagyvárosoktól
Pécstől
3 órára
Debrecentől
2 órára
Miskolctól
2 órára

Helyszín információk

A Le Rose Hotel csendes, kertvárosi környezetben található a Dunától nem messze, a belvárostól mindössze 15 percre, Dél-Pest XXIII. kerületében Soroksáron. A szálloda nagyszerű helyet nyújt a kikapcsolódásra vágyóknak, kiindulópontja lehet gyalogtúráknak, kerékpártúráknak, de akár városnéző körutaknak is.

A szálloda földrajzi elhelyezkedéséből adódóan csendes környezetben tarthatnak céges összejöveteleket. A konferenciaterem klasszikus bútorokkal berendezett, légkondicionált, világos helység. Kiválóan alkalmas, kisebb konferenciák, előadások, üzleti tárgyalások, tréningek, találkozók lebonyolítására.

Igény esetén a reggeliztető helység is átalakítható akár 40 fő számára és berendezhető megbeszélések lebonyolítására.

A Le Rose Hotel kis létszámú tréningek és csapatépítések színhelyéül is szolgál. A szálloda ideális hely benti vagy szabadtéri csapatépítő programok lebonyolításához. Meleg napokon, kültéri fűtött medence, grillező hely nyújt a jókedvhez lehetőséget. Ha kirándulni támad kedvük a Duna mellet, kerékpárt is biztosítanak a kedves vendégek számára. A „dühöngő”szoba különböző benti játékoknak lehet színtere, és csak ha egyszerűen pihenni szeretnének, ajánljuk feltöltődésként a szaunát és relaxáló masszázstípusokat.


Helyszín jellemzői

  • kötetlen, laza
  • autópálya közeli
  • családias
  • csendes
  • kis létszámú