Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Laroba Wellness Hotel

Alsóörs

Balaton
Maximum kapacitás:
120 fő
Szálláshely kapacitás:
62 fő
Szobák száma:
31 db
Termek száma:
1 db

Megközelíthetőség

Cím
  • 8226 Alsóörs, Füredi utca 42.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
1.5 órára
Veszprémtől
0.5 órára
Székesfehérvártól
1 órára
Győrtől
1.5 órára

Helyszín információk

Budapesttől mindössze 1 órát kell ahhoz autózni, hogy elérjük a Balaton északi partján, Alsóörsön található Laroba Wellness Hotelt, ahol szeretettel várják az üzleti céllal utazókat is, legyen szó csapatépítésről, céges ebédekről vagy -vacsorákról, meetingekről, továbbképzésekről vagy épp privát alkalmakról. A családias környezet, a Balaton közelsége, a modern technikával felszerelt termek és a profi lebonyolítás mind-mind garancia az események sikerére.

Wellness:
A wellness- és egészségsziget igazi ellazulást ígér az élménymedencével, pezsgőfürdővel, szaunákkal és még privát használattal is.
Különleges sópezsgőfürdő, parajdi sókamra, masszázsok és aromafürdők is színesítik a wellness-kínálatot.

Rendezvény:
Több mint 120 fő befogadására alkalmas (126 m2), két szekcióra osztható Balaton teremben számtalan elrendezési lehetőség biztosított (a 48 m2-es Balaton I. és a 78 m2-es Balaton II.) A 31 szobás alsóörsi szálloda rendezvényterme széleskörű technikai háttérrel rendelkezik, úgy mint: beépített hangosítás, irodatechnika, projektor, cd lejátszó, vetítővászon, flipchart, fénytechnika, hangtechnika, légtechnika.


Gasztronómia:
A tradicionális gasztronómiában és a modern konyhaművészetben is profizmust képviselő Halásztanya Étterem egyedülálló kulináris pillanatokkal kecsegteti a résztvevőket akár terem-bekészítésre mutatkozik igény a rendezvények szünetében, akár komplett étkezések szükségeltetnek a Balaton finom boraival társítva.