Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Laroba Wellness & Tréning Hotel

Alsóörs

Balaton
Maximum kapacitás:
120 fő
Szálláshely kapacitás:
62 fő
Szobák száma:
31 db
Termek száma:
1 db

Megközelíthetőség

Cím
  • 8226 Alsóörs, Füredi utca 42.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
1.5 órára
Veszprémtől
0.5 órára
Székesfehérvártól
1 órára
Győrtől
1.5 órára

Helyszín információk

A munka is lehet pihentető, pláne ha a Balaton egyik leghangulatosabb szállodájáról, az alsóörsi Laroba Wellness Hotelről van szó, ahol a családias környezet, a tópart közelsége, a modern technikával felszerelt termek és a profi lebonyolítás mind-mind garancia egy események sikerére. A 31 szobás, széleskörű technikai felszereltséggel rendelkező helyszín szakemberei a legapróbb részletekbe menően mindent az adott rendezvény szervezőinek elképzelései szerint valósítanak meg földön, vízen sőt még levegőben is.

Wellness:
A szálloda varázslatos wellness világa mindenkit magával ragad. Lazuljon el az egyedi élménymedencében és élvezze a pezsgőfürdő bizsergető buborékait. Méregtelenítse szervezetét a fényterápiás infraszauna, a csillagfényes finn szauna vagy a hagyományos gőzfürdő segítségével, majd frissítse fel magát a merülő medencében vagy a jégkútnál.

Rendezvény:
A szálloda rendezvényterme összenyitva 150 m2, így akár 120 fő befogadására alkalmas. A terem hangszigeteléssel két szekcióra osztható (Balaton I: 70 m2 és a Balaton II: 80 m2), így egyszerre akár két rendezvény egyidejű megtartására is lehetőség nyílik. A terem modern technikai felszereltsége biztosítja, hogy tökéletes helyszínként szolgáljon az Ön rendezvényének is. A termek légkondicionáltak, sötétíthetők, természetes fénnyel is megvilágíthatók. A friss levegőről, komplett légtechnika gondoskodik. Konferenciákhoz, tréningekhez, meetingekhez projektort, vetítővásznat, flipchartokat, pin wandot, laptopot, írásvetítőt, CD, DVD és VHS lejátszót biztosítanak, az internet kapcsolatról Wifi gondoskodik. Az előadások szüneteire a terembe bekészítve vagy a fogadóterembe házi készítésű pogácsát és édes aprósüteményt valamint széles választékú ital kínálatot biztosítanak.

Gasztronómia:
A rendezvények vendéglátásáról a szálloda többszörös szakmai kitüntetéssel büszkélkedő étterme, a Halásztanya étterem gondoskodik. Egyedi hangulat, gazdag választékú étel kínálat, kiváló magyar borok és barátságos kiszolgálás biztosítja, hogy a gasztronómiai élmények kulináris élvezetekkel párosuljanak.