Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Lánchíd 19 Hotel

Budapest

Maximum kapacitás:
100 fő
Szálláshely kapacitás:
96 fő
Szobák száma:
48 db
Termek száma:
4 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • 1013 Budapest, Lánchíd u. 19.
Távolságok nagyvárosoktól
Miskolctól
2 órára
Debrecentől
2 órára
Veszprémtől
1.5 órára

Helyszín információk

Többszörösen díjnyertes design hotel Budapest belvárosában, a Duna-parton; gyönyörű panorámával a pesti Duna-partra és a Budai Várra, Budapest UNESCO Világörökségeire!

Szobák:
A budapesti szálloda 45 szobája és 3 apartmanja között nem találunk két egyformát, a modern design székekre épülő kreatív megoldások minden egységbe egyedi hangulatot varázsolnak. A szobákban a világhírű designerek által tervezett székekkel összefüggésben kialakuló asszociációk vetítődnek ki a falakra.

A panoráma apartmanok nagy teraszáról és jakuzzi kádjából a Duna és a város nagy része megcsodálható, két apartman a Dunára, egy apartman a Budai Várra néz.

Étterem:
Az étterem étlapján a nemzetközi konyha kortárs ételspecialitásai mellett jellegzetes hazai ízek is megtalálhatóak.

A borszakértő tulajdonos saját maga válogatja a bár és az étterem borait, melyek között számos fiatal hazai borász és nemzetközi pincészet borkülönlegességei is megtalálhatóak. A szálloda saját bora, a villányi Ruppert Pincészet Merlot-ja biztosan az egyik legjobb választás a borkedvelő vendégek részére.

Rendezvény:
A szálloda három különböző stílusú rendezvényterme (120 négyzetméter alapterülettel) összesen 100 főt képes befogadni. A különtermek képzések, tréningek, sajtó események, illetve kisebb konferenciák szervezésére ideálisak, többféle módon berendezhetők és a legmodernebb audiovizuális technikával (panaboard, flipchart, projektor, vászon, laptop) elláthatók.

A szálloda étterme és munkatársai a rendezvények catering igényét maradéktalanul ki tudják elégíteni, legyen szó egy egyszerű kávészünetről, koktélpartiról vagy több fogásos ültetett vacsoráról.


Helyszín jellemzői

  • kötetlen, laza
  • exkluzív
  • autópálya közeli
  • modern
  • kis létszámú