Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Knáb Panzió

Nemesnádudvar

Dél-Alföld
Maximum kapacitás:
36 fő
Szálláshely kapacitás:
36 fő
Szobák száma:
15 db
Termek száma:
2 db

Kiemelt szolgáltatások

Borkóstoló
Borkóstoló

Kenuzás
Kenuzás

Megközelíthetőség

Cím
  • Nemesnádudvar, 6345, Széchenyi u. 25.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
2 órára
Pécstől
1.5 órára
Kecskeméttől
1.5 órára
Szekszárdtól
0.5 órára

Kecskemét irányából az 54-es számú úton, Kecskeméttől 85 km-re, Budapest irányából a M6-on, vagy 6-os főúton Szekszárdig, majd az M9-en keresztül Sükösdig, ahol az 54-es számú útra kanyarodva 8 km után található a helyszín.

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
közösségi terem-panzió 70 m2 45 fő 28 fő
rendezvényterem-borozó 90 m2 45 fő 22 fő

Helyszín információk

A rendezvényhelyszín:


Egy jellegzetes, a sváb építészet jegyeit magán viselő, de a modern kor igényeinek megfelelően átalakított épület a Knáb Panzió, mely a falu központtól 2 perces sétára fekszik. A 15 db 2-4 ágyas, zuhanyzóval, tv-vel, hűtővel, légkondicionálóval felszerelt szobákban egyszerre maximálisan 36 személy elszállásolását tudjuk biztosítani. Az udvarból nyíló közösségi termet a panzió lakóterétől szeparáltan alakították ki, így kiválóan alkalmas rendezvények lebonyolítására. Rendezvénytermek:

AA panzióban található közösségi terem az udvarból nyílik. A bútorzat sörasztalokból és sörpadokból áll. Projektor, kivetítési lehetőség, hangtechnika áll rendelkezésre. A terem nem szeparálható.

A Knáb Borozó rendezvényterem a panziótól 600 m-re található. A bútorzat székek, fix padok és asztalok. Projektor, kivetítési lehetőség, hangtechnika, WIFI áll rendelkezésre. A helyszín akadálymentesített. A terem nem szeparálható. Az épülethez tartozik egy 60 m2-es terasz, raklapbútorral szerelve.Egyéb szolgáltatások csapatépítéshez: 

borkóstoló, borospincelátogatás, kenuzás a Dunavölgyi-főcsatornán, kerékpározás, bográcsozási lehetőség, grillezési lehetőség, szabadidőpark focipályával és strandröplabda pályávalParkolási lehetőség:

A panzió épületével szemközt kialakított zárt parkoló 32 személygépkocsi elhelyezésére elegendő. Két elektromos töltésre alkalmas parkolóhely kialakítása is megtörtént.


Helyszín jellemzői

  • természet közeli
  • családias
  • csendes
  • kis létszámú
  • vízpart
  • borrégió közeli