Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Knáb Panzió

Nemesnádudvar

Dél-Alföld
Maximum kapacitás:
38 fő
Szálláshely kapacitás:
48 fő
Szobák száma:
16 db
Termek száma:
2 db

Kiemelt szolgáltatások

Borkóstoló
Borkóstoló

Kenuzás
Kenuzás

Megközelíthetőség

Cím
  • Nemesnádudvar, 6345, Széchenyi u. 25.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
2 órára
Pécstől
1.5 órára
Kecskeméttől
1.5 órára
Szekszárdtól
0.5 órára

Kecskemét irányából az 54-es számú úton, Kecskeméttől 85 km-re, Budapest irányából a M6-on, vagy 6-os főúton Szekszárdig, majd az M9-en keresztül Sükösdig, ahol az 54-es számú útra kanyarodva 8 km után található a helyszín.

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
közösségi terem-panzió 70 m2 30 fő 28 fő
rendezvényterem-borozó 90 m2 38 fő 22 fő

Helyszín információk

A rendezvényhelyszín:
Egy jellegzetes, a sváb építészet minden elemét magában rejtő, de a modern kor igényeinek megfelelően átalakított régi parasztház a Knáb Panzió, mely a falu központtól 2 perces sétára fekszik. A 16 db 2-4 ágyas, zuhanyzóval, tv-vel, hűtővel felszerelt szobákban egyszerre maximálisan 48 személy elszállásolását tudjuk biztosítani. A zárt udvarban biztonságosan parkolhatnak a személygépkocsival érkező vendégeink. Az udvarból nyílik az 50 személy befogadására alkalmas közösségi terem, melyet a panzió lakóterétől szeparáltan alakítottak ki, így kiválóan alkalmas rendezvények lebonyolítására. Rendezvénytermek:
A panzióban található közösségi terem az udvarból nyílik. A bútorzat sörasztalokból és sörpadokból áll. Projektor, kivetítési lehetőség, hangtechnika áll rendelkezésre. A terem nem szeparálható.

A Knáb Borozó rendezvényterem a panziótól 400 m-re található. A bútorzat székek, fix padok és asztalok. Projektor, kivetítési lehetőség, hangtechnika áll rendelkezésre. A helyszín akadálymentesített. A terem nem szeparálható. Az épülethez tartozik egy 60 m2-es terasz, raklapbútorral szerelve.


Étterem: saját étterem nincs, helyi partner szállítja az ételt a rendezvényhelyszínre.


Egyéb szolgáltatások csapatépítéshez: borkóstoló, borospincelátogatás, kenuzás a Dunavölgyi-főcsatornán


Parkolási lehetőség: udvarban 6-7 személyautó, panzió előtt kialakított parkolóban 6 személyautó, a szálláshely utcájában szabadon


Helyszín jellemzői

  • természet közeli
  • családias
  • csendes
  • kis létszámú
  • vízpart
  • borrégió közeli