Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Budapest

Maximum kapacitás:
450 fő
Szálláshely kapacitás:
698 fő
Szobák száma:
349 db
Termek száma:
10 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • 1051 Budapest, Erzsébet tér 7-8.
Távolságok nagyvárosoktól
Debrecentől
2 órára
Miskolctól
2 órára

Mindenhonnan könnyen eljuthat a Kempinski Hotel Corvinus Budapestbe, amely a város szívében található, a Deák Ferenc téri metrómegállótól néhány perc sétára.

Észak, északnyugat, délnyugat felől:
Bécsből, Pozsonyból, Prágából, Zágrábból érkezve az M1/M7-es autópályán kövesse az Erzsébet híd táblát. Ha átkelt a folyón, a híd utáni első kihajtónál térjen le, és egy U-kanyart leírva nemsokára újra jobbra kell fordulnia, majd ismét jobbra a Duna irányába, a rakparton.

Az Erzsébet híd alatt áthaladva maradjon a jobb oldali sávban a második közlekedési lámpáig, és a Lánchíd előtt jobbra fordulva hajtson át a villamossíneken, így a Széchenyi térre érkezik. Továbbhaladva a József Attila úton, a Bajcsy-Zsilinszky úti kereszteződésnél jobbra fordulva, majd újra jobbra fordulva megkerüli az Erzsébet teret, és megérkezik a parkkal szemközti épülethez, amely a Kempinski Hotel Corvinus Budapest.

Helyszín információk

Budapest belvárosának egyik sétálóutcájában, a Dunától pár percre, a város legfőbb látnivalói közelében található a modern és elegáns Kempinski Hotel Corvinus. A hotelben a legújabb technológia számos helyen tetten érhető, az elektromos jármű töltőállomástól kezdve az iFace információs tükörrendszerig.

A szállodában a vendégeket választékosan berendezett szobák és lakosztályok várják, amelyekhez tágas fürdőszoba, modern szórakoztató és információs rendszer, térítésmentes Wi-Fi csatlakozás és légkondicionálás tartozik.

A hotelben a legújabb technológia számos helyen tetten érhető, az elektromos jármű töltőállomástól kezdve az iFace információs tükörrendszerig.

A szálloda lenyűgöző földszintjén, a "Gastronomic Quarter Downtown Budapest" éttermeiben és bárjaiban egyedülálló kulináris élmények várják a látogatókat. Két étterem, két bár, kávézó és nyáron teraszok alkotják a belvárosi gasztronómiai központot.

A Spa részlegen masszázsok széles választéka várja a vendégeket, az üzleti partnereket pedig a nemrégiben felújított konferenciatermek várják.

A termek létszámtól függően alakíthatóak, és a kisebbtől a nagyobb létszámú rendezvényekig alkalmas tréningek, megbeszélések, konferenciák, továbbképzések megrendezésére. A napfényes bálterem kapacitása 450 fő széksorosan. A berendezéseket rendszeresen frissítik, hogy a legmegfelelőbb technikai eszközök álljanak a vendégek rendelkezésére. A konferenciaszinten újonnan megnyílt The Kitchen tökéletes helyszínt nyújt főző show-knak, team buildingeknek, VIP vacsoráknak.


Helyszín jellemzői

  • elegáns
  • exkluzív
  • modern
  • wellness részleg

Hasonló helyszínek

Részletekért és ajánlatért kattintson!

New York Palace, The Dedica Anthology, Autograph Collection

Budapest

Budapest legexkluzívabb szállodák egyike. A hotel és a hozzátartozó New York Kávéház a belváros szívében található.

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Corinthia Hotel Budapest

Budapest

Budapest egyik legexkluzívabb szállodája.

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Budapest Marriott Hotel

Budapest

A 2019-ben teljeskörűen felújított Budapest Marriott Hotel a Duna partján helyezkedik el, karnyújtásnyira a város leglátogatottabb nevezetességeitől.

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Four Seasons Hotel Gresham Palace

Budapest

Európa egyik legszebb folyópartja, a Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest történelmi méltóságát és fiatalos exozitását tükrözi. Vendégeit luxus szállásokkal, feszített víztükrű medencével, fitneszteremmel, valamint egy étterem és bárral várja.