Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Katlan Tóni Kultúrkonyha

Veresegyház

Közép-Magyarország
Maximum kapacitás:
150 fő
Szálláshely kapacitás:
0 fő
Szobák száma:
0 db
Termek száma:
2 db
Helyszín típusa:
étterem

Kiemelt szolgáltatások

Kerti sütés - főzés
Kerti sütés - főzés

Megközelíthetőség

Cím
 • Veresegyház, Csokonai u 5/c. 2112
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
0.5 órára
Szolnoktól
1.5 órára
Székesfehérvártól
1.5 órára
Tatabányától
1.5 órára

Budapestről kb 30 percnyi autóútra (M3 bevezető szakasza) vagy a Nyugati Pályaudvarról vonattal a legkönnyebb eljutni.

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Emeleti rendezvényterem 100 m2 80 fő
Terasz-kert 50 m2 60 fő
Étterem 100 m2 80 fő

Helyszín információk

A rendezvényhelyszín:

Van egy régi gőzmalom Veresegyházon, ahol Novotny Antal – a tulajdonos – 9 éve egy olyan éttermet álmodott, ahol az ételnek értéke van, az evés varázslat, szertartás, már-már imádság. A céljuk az, hogy fellebbentsék a megporosodottnak hitt fátylat a századelős vidéki ételekről, hogy a betérő vendégek újra felfedezhessék és értékelni tudják azt a hatalmas kincset, ami bennük van, az ételeikben, hagyományaikban.

Új köntösbe csomagolva, újragondolva, de a régi alapanyagokból, receptekből merítkezve. Minél több vendéget akarnak arra inspirálni, hogy rácsodálkozzon saját ételeikre, büszkeséget érezzen, miután távozik tőlük és átélje az együtt töltött minőségi idő varázsát. Az étteremben nincs sült krumpli és rántott sajt, sem kóla. Cserébe viszont van házi málnaszörp és vargányás derelye, amúgy meg szalmából van a kerítés, búza nő a kert faládáiban és a régi gőzmalom konyhájában frissen sül a kenyér.Tóni gasztrokultúra iránt érzett olthatatlan kíváncsisága…na és a humora, embersége fűti és viszi előre ezt a munkát. Ez lelkesíti a csapatot, ez teszi különlegessé a helyet és ez ad olyan végtelen célt mindannyiunknak, ami túlmutat mindenen. Szeretnék, ha ezt a tüzet és tapasztalatot minél több embernek adhatnának át, mutathatnának meg. Rendezvénytermek:

Letisztult, természetes és hangulatos belső terével ideális helyszínt kínál családi ünnepeknek, baráti összejöveteleknek, céges rendezvényeknek, üzleti találkozóknak, kisebb konferenciáknak.Részesei voltak különleges kulturális eseményeknek, lemezbemutatóknak, kiállításoknak, színházi előadásoknak, koncerteknek, vetítéseknek, felolvasóesteknek, táncháznak, gyerek- és felnőtt programoknak. Főztek a teraszon nyáron, forralt boroztunk télen. Sütöttek malacot, készítettek piknik csomagot. Rengeteg megható esemény zajlott a szemünk előtt, szülinapok, osztálytalálkozók, esküvők, keresztelők, gyerekzsúrok, házassági évfordulók.Tágas rendezvénytermünk tökéletes helyszíne céges eseményeknek, partiknak, vacsoráknak, workshopoknak és konferenciáknak egyaránt. A Katlan Tóni KULTÚRKONYHA egyszerre elegáns és otthonos, vendégeinket minőségi alapanyagokból készült ételekkel, italokkal várjuk, személyre, rendezvényre szabott menüajánlattal készülünk. A rendezvények sikeréhez személyzetük észrevétlenül próbál hozzájárulni szép terítéssel, gördülékeny felszolgálással, minden részletre odafigyelve.


Egyéb szolgáltatások csapatépítéshez:

Látványos, növényekkel gazdagon beültetett előkert, mely alkalmas akár kerti látványfőzésre, malacsütésre, bográcsfőző vagy grill programok lebonyolítására. Igény szerint bor/ sörkóstoló szervezése, főzőprogramok / kurzusok lebonyolítása lehetséges. Az étterem egy igen közkedvelt, nagyméretű gyereksarokkal rendelkezik, mely kiegészíthető programok esetén akár kerti gyerekjátékokkal is. Megvalósítható a Malom kertjében kertmozi program is.


Parkolási lehetőség:

Az épület közvetlen közelében korlátlan számú autó / busz számára ingyenes parkolási lehetőség.


Helyszín jellemzői

 • kötetlen, laza
 • bográcsozós
 • természet közeli
 • kertkapcsolatos
 • grillezős
 • autópálya közeli
 • családias
 • elzárt
 • szabadtéri
 • csendes