Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Jagello Business Hotel

Budapest

Maximum kapacitás:
20 fő
Szálláshely kapacitás:
50 fő
Szobák száma:
26 db
Termek száma:
1 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • 1124 Budapest, Jagello út 38.
Távolságok nagyvárosoktól
Miskolctól
2 órára
Debrecentől
2 órára
Zalaegerszegtől
3 órára

A Jagelló Business Hotel a főváros XII. kerületében fekszik, a Budapesti Kongresszusi Központ és a MOM Park közelében, a BAH csomópontnál, mely az M1-es és M7-es autópálya bevezető szakaszát köti össze a belváros felé vezető utakkal.

A szálloda ideális azon üzleti utazóknak vagy turistáknak, akik az M1-es vagy M7-es autópálya felől érkeznek Budapestre. A szálloda központi helyzeténél fogva mind személygépkocsival (az M1-es és M7-es autópályáról, illetve a Budaörsi út és Jagelló út felől), mind tömegközlekedési eszközökkel (139-es, 112-es, 105, É908-as buszjárat, valamint a 61-es és az 59-es villamosjárat) gyorsan és kényelmesen megközelíthető.

Helyszín információk

Szállás:
A szálloda az M1-es és M7-es autópályák, a Budapesti Kongresszusi Központ és a MOM Park Bevásárlóközpont közelében található.
Budapest belvárosa 15 perc alatt könnyen elérhető tömegközlekedéssel, a buszmegálló közvetlenül a szálloda mellett tálalható.

Népszerű budapesti szálláslehetőség azon üzleti utazók és turisták körében, akik kedvező ár-érték arányú budapesti hotelszobát szeretnének foglalni ügyfélközpontú szolgáltatás mellett.

Konferencia:
A teraszra nyíló, modern technikai eszközökkel felszerelt, 15-20 férőhelyes konferenciaterem főként kisebb volumenű és létszámú meetingek, szemináriumok, tréningek, továbbképzések, üzleti tárgyalások, céges rendezvények, céges coachingok, értekezletek, árubemutatók lebonyolítására alkalmas.

Az ügyfelek élvezhetik a konferenciateremből megközelíthető teraszt és kertet (600m2), melyet igény esetén szintén ki lehet alakítani az események helyszínének.


Helyszín jellemzői

  • kötetlen, laza
  • családias
  • csendes
  • kis létszámú