Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Imola Udvarház

Eger

Észak-Magyarország
Maximum kapacitás:
25 fő
Szálláshely kapacitás:
40 fő
Szobák száma:
15 db
Termek száma:
1 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • 3300 Eger, Tinódi Sebestyén tér 4.
Távolságok nagyvárosoktól
Egertől
0 órára
Miskolctól
1 órára
Nyíregyházától
1.5 órára
Budapesttől
2.5 órára

Helyszín információk

Az Imola Udvarház az egri Vár közvetlen szomszédságában, a történelmi belváros sétáló övezetében helyezkedik el. Az udvarház családias, baráti hangulatú, mindösszesen tizenöt újonnan berendezett, fiatalos lendületet árasztó szobával rendelkezik, melyek között megtalálhatók a felesleges túlzásoktól mentes, ugyanakkor funkcionalitásukat tekintve első osztályú, főként üzleti utazók és párok számára ideális egy és két ágyas szobák.

A szobákból csodálatos kilátás nyílik Egerre és az egri Várra. A legtöbb szoba teraszán ülve a nyüzsgő belvárosi élet, a megelevenedő történelem részeseivé válhatunk.

A szállodától pár perc sétára található a híres Török Fürdő és az egri Termál- és Élményfürdő.

Céges meetingekhez, tréningekhez tökéletes helyszín a hotel, míg üzleti tárgyaláshoz, ebédhez és vacsorához a hangulatos bisztrót ajánljuk.

A 40 férőhelyes hotelben 25 fős teremkapacitás, kiváló technikai felszereltség, csapatépítő, szabadidős és magas szintű gasztronómiai programok állnak a Vendégek rendelkezésére.

A hotel magas színvonalon, családias, baráti légkörben, Eger történelmi belvárosában változatos programok szervezésével biztosítja céges tréningek, meetingek megtartását.

A Macok Bisztró és Borbár könnyed és fiatalos lendületű hely, ahol kulináris élményt kínálnak igényes bisztró stílusban, helyi borászok bemutatásával és olyan borkülönlegességekkel, amelyek már csak a gyűjtők pincéjében találhatók meg.

A borvidék kiváló lehetőségeket kínál csapatépítéshez, partnertalálkozókhoz, bármilyen céges- vagy családi rendezvényhez. 


Helyszín jellemzői

  • kötetlen, laza
  • családias
  • csendes
  • kis létszámú
  • wellness közeli
  • borrégió közeli