Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

ibis Styles Budapest Airport Hotel

Vecsés

Budapest vonzáskörzete
Maximum kapacitás:
100 fő
Szálláshely kapacitás:
290 fő
Szobák száma:
145 db
Termek száma:
6 db
Teljes terület:
120 m2
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • Vecsés, Liszt Ferenc Nemzetközi Reptér
Távolságok nagyvárosoktól
Debrecentől
2 órára
Miskolctól
2 órára
Szekszárdtól
2 órára

Budapest központjától 18 km-re helyezkedik el.

Helyszín információk

Az ibis Styles Budapest Airport Hotel a 2-es terminál előtti volt külső parkoló helyszínén, a Market Építő Zrt. kivitelezésében épült fel. Az ötszintes, 5.200 négyzetméteres szálloda belső tereit és 145 szobáját a repülőtér hangulatát idézve és a kor belsőépítészeti trendjeit követve alakították ki.

Ezen túl mindenki más is szívesen látott vendég, akinek kedve támad várakozás közben nyugodt környezetben ebédelni, vacsorázni esetleg egy pohár bort meginni utazás előtt. Ehhez a szálloda vendéglátó részlege egy 135 fő befogadóképességű, nemzetközi konyhát kínáló étterem és kapcsolódó borbár szolgáltatásait nyújtja. Utóbbi kínálatát tekintve külön hangsúlyt fektettek arra, hogy a magyar borokat és a magyar ízvilágot is megkóstolhassák a látogatók.

A szálloda a 2-es termináltól gyalogos távolságra, mintegy 200 m-re helyezkedik el és egy fedett járda köti össze vele. A szállodában összesen 145 db kétágyas vendégszobája közül 127 db standard szoba (16-19 m2),10 db junior suite (23-24 m2) és 8 db suite (33-34m2).

Budapest központja 18 km-re helyezkedik el.


Helyszín jellemzői

  • elegáns
  • exkluzív
  • modern