Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Hunguest Hotel Pelion
sup

Tapolca

Balaton
Maximum kapacitás:
500 fő
Szálláshely kapacitás:
456 fő
Szobák száma:
228 db
Termek száma:
6 db

Megközelíthetőség

Cím
  • 8300 Tapolca, Köztársaság tér 10.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
2 órára
Veszprémtől
1 órára
Székesfehérvártól
1.5 órára
Szombathelytől
1 órára

Helyszín információk

Wellness:
A Pelion télen-nyáron az Ön felüdülését szolgálja. A bel- és kültéri medencék, az élményfürdő, többféle szauna, gőzkabin - mindez kötelező. De az igazi kikapcsolódáshoz szükséges pihenőterek, a rendszeres wellness programok teszik teljessé az Ön rekreációját, a valódi wellnesst. Pazar testkezelések és masszázsok, és megannyi csoda.

Rendezvények:
Ha budapesti, felejtse el azt a kötelező passzust, hogy 100 km-en belül keres rendezvényhelyszínt. A Balaton-felvidék csodája megér plusz félórát. A Pelion pompás különtermei, a vadonatúj 500 fős FORUM konferencia- és rendezvényterem pláne megér ennyit. Az árak szolidak, a park és a szolgáltatások indoor és outdoor programokhoz kreatív ötletek garmadáját kínálják.

Gasztronómia:
Az Orchidea étterem ínyencfalatokkal készül vendégei meghódítására. A séf leginkább a magyar konyha remekeit készíti, de a napi kínálatban szerepelnek nemzetközi ételspecialitások is. Rendszeresen készülnek tematikus estekkel, amikor egy-egy nemzet konyhájának jellegzetes ételeivel egészítik ki amúgy is széles gasztronómiai kínálatukat.