Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Hunguest Hotel Palota
sup

Lillafüred

Észak-Magyarország
Maximum kapacitás:
250 fő
Szálláshely kapacitás:
265 fő
Szobák száma:
133 db
Termek száma:
6 db
Helyszín típusa:
szálloda

Kiemelt szolgáltatások

Lillafüred ezerarcú színben tündököl a programok terén is: Lillafüredi Kalandpark, Libegő, barlang túrák, függőkert és sok más érdekesség.

A teljes testi-lelki feltöltődést úszómedence, finn szauna, gőzfürdő, sókamra és számos egyéb wellness-szolgáltatás teszi teljessé.

A kulináris élményekről díjnyertes szakácsok gondoskodnak, vacsorázhatunk a tóra néző teraszon és a festett ólomüveggel díszített Mátyás-étteremben, vagy részt vehetünk egy borkóstoláson a szálloda borosponcéjében.

Megközelíthetőség

Cím
 • 3517 Lillafüred, Erzsébet sétány 1.
Távolságok nagyvárosoktól
Egertől
1 órára
Miskolctól
0.5 órára
Budapesttől
2.5 órára
Debrecentől
1.5 órára

Személygépkocsival - Budapest vagy Debrecen felől az M3-as és M30-as autópályán érhető el Miskolc. Az M30-as autópályát a "Miskolc-Dél" lehajtón elhagyva, a "Lillafüred" táblákat követve lehet a szállodát a legegyszerűbben megtalálni.

Vonattal - A "Miskolc-Tiszai pályaudvarra" érkező vonatról az 1-es villamossal a végállomásig ("Diósgyőr városrész"), majd onnan pedig az 5-ös vagy 15-ös buszokkal a "Palotaszálló" megállóig utazva közelíthető meg a szálloda.

Helyközi autóbusz járattal - A "Miskolc-Búza tér" állomásra érkező buszról az 1-es autóbusszal a végállomásig ("Majális park"), majd onnan pedig az 5-ös vagy 15-ös buszokkal a "Palotaszálló" megállóig utazva közelíthető meg a szálloda.

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Hunyadi terem 124 m2 250 fő 100 fő 120 fő 60 fő
Beatrix terem 80 m2 75 fő - 60 fő 40 fő
Reneszánsz terem 50 m2 40 fő - 30 fő 20 fő
Nagy Lajos terem 45 m2 30 fő - 30 fő 20 fő
Régi könyvtár terem 32 m2 30 fő - 20 fő 20 fő
Anjou terem 30 m2 20 fő - 10 fő 10 fő

Helyszín információk

Festői környezetben található romantikus kastélyszállodánk Magyarország egyik legszebb klimatikus üdülőhelyén, Lillafüreden fekszik. Szállodánk 133 db szobával és minden igényt kielégítő, változatos szobatípusokkal rendelkezik. Kandallós és jakuzzis luxuslakosztályaink, valamint az egyedi bútorzattal ellátott elnöki lakosztályunk különleges élményt biztosít a prémium szolgáltatásokra vágyó vendégeknek. A szakmai programokat követően szállodánk wellness részlegében is lehetőség nyílik a pihenésre. Feszített víztükrű medence, szauna, gőzfürdő, jakuzzi, sókamra és törökfürdős hangulatú, fűtött pihenő felületek várják a lazítani vágyókat. A kulináris élvezeteket a világbajnokságon és nemzetközi versenyeken díjnyertes séfünk csapata garantálja.


250 fős éttermünk, számos konferencia- és szekciótermünk (20–250 főig), valamint hangulatos kastélykertünk kiválóan alkalmas magas színvonalú konferenciák és rendezvények lebonyolítására. A földszinten egy légkondicionált, 250 személyt befogadó terem áll rendelkezésre, továbbá 2 db földszinti és 3 db emeleti előadóterem segíti a rendezvények lebonyolítását. A termek, valamint a hall kiállítások megrendezésére is alkalmasak, berendezésük alakítható. A felkészült, tapasztalt kollegáink szakértelme hozzájárulásával biztosítjuk a rendezvényük sikerét. 


A szállodában két étterem és egy hangulatos borospince található. Díjnyertes szakácsaink ízletes gasztronómiai különlegességeket kínálnak éttermeinkben. Szállodánk különlegessége a reneszánsz jellegű vacsora, reneszánsz menüsorral és zenével, valamint a különleges hangulatú, gyertyafényes borkóstoló borospincénkben!


Rendezvénye kísérőprogramjának csak a képzelete szabhat határt! A szállodánktól pár száz méterre található Lillafüredi Libegő és Kalandpark szolgáltatásai, a cseppkőbarlangok, az erdei kisvasút izgalmas programkínálatot és feltöltő kirándulásokat biztosít a csapat számára.


Helyszín jellemzői

 • klasszikus
 • természet közeli
 • elegáns
 • exkluzív
 • erdő
 • kertkapcsolatos
 • autópálya közeli
 • elzárt
 • szabadtéri
 • csendes
 • wellness részleg
 • borrégió közeli

Hasonló helyszínek

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Calimbra Wellness és Konferencia Hotel

Miskolc

A szálloda rendezvényterméből meseszép kilátás nyílik a Bükk hegységre.

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Kikelet Club Hotel

Miskolctapolca

Ebben a szállodában Ön és Partnerei élvezhetik mindazt, amit az anyatermészet adakozó kedvében csak nyújthat.

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Hotel Kitty

Miskolctapolca

A jó üzlet, a hatékony tréning sikere a kiváló előadókon túl a kiváló helyszínen múlik, melyben a szálloda nagyban segítségére tud lenni.

Részletekért és ajánlatért kattintson!

City Hotel

Miskolc

Miskolc egyik legnagyobb befogadóképességű szállodája.