Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Hunguest Hotel Freya
sup

Zalakaros

Balaton
Maximum kapacitás:
150 fő
Szálláshely kapacitás:
386 fő
Szobák száma:
162 db
Termek száma:
2 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • 8749 Zalakaros, Termál u. 7.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
2 órára
Zalaegerszegtől
1 órára
Szombathelytől
1.5 órára
Veszprémtől
1.5 órára

Helyszín információk

A Hunguest Hotel Freya Zalakaros központjában a fürdő szomszédságában, egy szépen gondozott parkban helyezkedik el.

A hatemeletes szálloda 150 klimatizált szobával és 12 apartmannal, kellemes mediterrán stílusban, családias hangulattal várja kedves vendégeit.

A hotelben lobby-bár és egy 300 fős, klimatizált étterem magyaros és nemzetközi ételkínálattal, büféreggelivel és -vacsorával áll a vendégek rendelkezésére.

A Hunguest Hotel Freya szálloda nemcsak kényelmes Superior szobákkal, illetve egy modern lobby bárral, hanem egy 150 fős konferenciateremmel is várja azokat a vendégeket, cégeket, akik kellemes, pihenésre alkalmas környezetben kívánják rendezvényeiket lebonyolítani. A terem konferenciák, szemináriumok, termékbemutatók, kiállítások megrendezésére alkalmas. A szálloda rendelkezik egy 25 fő befogadására alkalmas kisebb teremmel is, mely kiválóan alkalmas csapatépítő tréningek helyszínéül.

A szálloda épületét közvetlen átjáró köti össze a Gránit Gyógyfürdővel, így télen is gyorsan, kényelmesen elérhető a gyógyászat és a belső medencék. A fürdőhöz fedett és szabadtéri medencék tartoznak, a sportoláshoz normál vizű úszómedence áll rendelkezésre. A fürdővendégek különböző gyógykezeléseket vehetnek igénybe.

A Gránit Gyógyfürdő területén található Magyarország első fedett élményfürdője, ahol 360 m2 vízfelület és 11 különböző attrakció garantál igazi vízi kalandot és felhőtlen szórakozást. A legkisebbeket gyermekmedence várja. A szálloda mind az idősebb, gyógyulni és regenerálódni vágyó, mind pedig a fiatalabb, aktív üdülést kereső korosztály körében nagyon közkedvelt.


Helyszín jellemzői

  • természet közeli
  • csendes
  • wellness részleg
  • borrégió közeli