Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Hunguest Hotel Erkel

Gyula

Dél-Alföld
Maximum kapacitás:
300 fő
Szálláshely kapacitás:
616 fő
Szobák száma:
308 db
Termek száma:
7 db

Megközelíthetőség

Cím
  • 5700 Gyula, Várkert u.1.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
3 órára
Békéscsabától
0.5 órára
Kecskeméttől
2 órára
Szegedtől
1.5 órára

Helyszín információk

Magyarország egyik legnagyobb zeneszerzőjéről elnevezett Hunguest Hotel Erkel***/**** kellemes környezetben, barátságos légkörben, szeretettel várja vendégeit. 
A szálloda az Alföld déli részén, az enyhe klímájú, hangulatos, történelmi fürdővárosában – Erkel Ferenc szülővárosában – Gyulán található, a régmúlt időkről mesélő ősfákkal övezett csónakázótó és a több mint ötszáz éves gótikus téglavár szomszédságában, közvetlen átjárással az ötcsillagos minősítésű Várfürdőbe.

Szobák:
A szálloda háromcsillagos Munkácsy szárnya 122 szobával rendelkezik. Ebből 97 standard kétágyas szállodai szoba, 25 tágas légkondicionált superior, melyből 2 akadálymentesített fürdőszobával rendelkezik. A zuhanyzós, modernül berendezett szobák egy részéből csodálatos kilátás nyílik a Várkertre, a csónakázótóra és a várra. Minden szobában található színes televízió és telefon, valamint kis méretű hűtőszekrény díjfizetés ellenében bérelhető. A superior és akadálymentesített superior szobák bővített szolgáltatásokat kínál a vendégeknek: DVD lejátszót és szobaszéfet helyeztek el. A szálloda háromcsillagos épületrésze nem erkélyes.
A négycsillagos Dürer szárny 173 standard kétágyas szobával, 4 junior lakosztállyal, 5 várra néző nagy lakosztállyal és 4 akadálymentesített szobával várja a pihenni vágyókat. A zuhanyzós, erkélyes szobák egy részéből csodálatos a kilátás nyílik a Várkertre és a csónakázótóra. A mai kor igényeinek megfelelően minden szoba légkondicionált, LCD TV-vel, mini bárral, telefonnal, szobai széffel ellátott!

Étterem:
A boutique stílusú bútorzattal berendezett Orchidea Étterem 300, míg a retro hangulatú Nosztalgia étterem 160 személy befogadására alkalmas,  s amelyekben a magyar specialitások mellett a nemzetközi konyha ízeivel, helyi különlegességekkel is megismerkedhetnek a vendégek. A konyhafőnök ajánlatában szerepelnek a tájegységre jellemző fogások, vegetáriánus ételek, azonban a kollégák a speciális étrendet igénylő vendégek kívánságait is igyekeznek teljesíteni. A gazdag svédasztalos reggeli és vacsora kínálatban mindenki megtalálja a kedvére valót. A Violin kávézóban kávé különlegességek és kitűnő italok széles választékát kínálják, bemutatva a magyar borvidékek különlegességeit is!

Rendezvény:
A Hunguest Hotel Erkel Hunyadi Mátyás terme közel 390 négyzetméternyi konferenciaterületével akár 290 fő, valamint a Hunyadi Szalon (a terem előtere) további 100 fő befogadására alkalmas színházszerű ültetés esetén. Kisebb meetingek, összejövetelek helyszíneiről az Erzsébet, Corvin, Beatrix, Kinizsi Pál, Kristóf és Hunyadi János szekciótermek gondoskodnak. Rendezvénytermeink ideális helyszínt biztosítanak sikeres konferenciáknak, céges és családi összejöveteleknek, esküvőknek, kiállításoknak igényes környezetben, professzionális kiszolgálással ötvözve.