Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Hunguest Hotel Béke

Hajdúszoboszló

Észak-Alföld
Maximum kapacitás:
300 fő
Szálláshely kapacitás:
505 fő
Szobák száma:
203 db
Termek száma:
6 db

Megközelíthetőség

Cím
  • Hajdúszoboszló, Mátyás Király Sétány 10.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
2.5 órára
Debrecentől
0.5 órára
Miskolctól
1.5 órára

Helyszín információk

Szobainformációk:

A szálloda 203 szobával rendelkezik, ebből 24 apartman, 2 -2 mozgássérültek részére kialakított apartman és kétágyas szoba, 3 összenyitható családi szoba, 158 kétágyas szoba (ebből 114 szoba pótágyazható) 18 egyágyas szoba.

Valamennyi szoba klimatizált, telefonnal, internet elérhetőségi lehetőséggel, minibárral, műholdas vételi lehetőséget is biztosító színes LCD televízióval és széffel rendelkezik.

Étterem:

A szálloda magasföldszintjén található klimatizált étteremben a büfé és a' la carte főétkezés keretében magyaros és nemzetközi ételek széles választéka várja a vendégeket. Természetesen kímélő ételeket kedvelő vendégeinkre is gondolunk! Kérésre szobaszervizt biztosítunk.

Konferencia:

A Hunguest Hotel Béke kiváló helyszínt nyújt konferenciák, rendezvények, tréningek és továbbképzések lebonyolítására.

A szálloda teljes mértékben klimatizált konferencia centruma 300+50 fős rendezvénykapacitással rendelkezik .

A 300 férőhelyes plenáris terem mellett 7 szekció terem helyezkedik el, 20, 30, 40 és 60 székkel és közel 250 m2 kiállítási terület is rendelkezésre áll.

A korszerű technikai háttér mellett a rendezvények vendéglátása - a kávészünettől kezdve a svédasztalos főétkezésen át az állófogadás és a gálavacsora is biztosított. A konferencián résztvevő szállóvendégek a szálloda saját wellness részlegében felfrissülhetnek.

A Hunguest Hotels fejlesztésének köszönhetően az Apollo és Béke épületegyüttes zárt folyosóval összekötésre került, így a két szárny Étterem és Wellness részlege közti átjárás kényelmesebbé vált.