Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Hunguest Hotel Bál Resort

Balatonalmádi

Balaton
Maximum kapacitás:
500 fő
Szálláshely kapacitás:
416 fő
Szobák száma:
208 db
Termek száma:
7 db

Megközelíthetőség

Cím
  • Balatonalmádi, 8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zsilinszky u. 14.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
1.5 órára
Székesfehérvártól
1 órára
Veszprémtől
0.5 órára
Győrtől
1.5 órára

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Tramontana I. 272 m2 300 fő 120 fő 160 fő 90 fő
Tramontana II. 187 m2 200 fő 100 fő 120 fő 80 fő
Tramontana I-II. 459 m2 500 fő 300 fő 280 fő 150 fő
Nevera I. 80 m2 70 fő 40 fő 50 fő 35 fő
Nevera II. 56 m2 35 fő 30 fő 30 fő 25 fő
Nevera I-II. 136 m2 100 fő 70 fő 70 fő 50 fő
Sky Board Room 69 m2 - - - 26 fő
Sky Lounge 49 m2 - - - -

Helyszín információk

A Hunguest Hotel Bál Resort**** Balatonalmádiban egy 2 hektáron elterülő ősparkban, csodálatos természeti környezetben, a vízparttól mindössze 200 méterre található.


Rendezvénytermek

A szálloda földszintjén, közvetlenül a lobby mellett, több mint 1000 m2 területű konferenciaközpont saját bejárattal, ruhatárral, regisztrációs asztallal.

Tramontana I-II. és Nevera I.- II.: klimatizált, szőnyegpadlós, fehérre festett falú bál- és konferencia termek, melyek összenyithatók, természetes fénnyel rendelkeznek és teljesen elsötétíthetők. Vezeték nélküli internettel felszereltek.

Foyer: Klimatizált, a konferencia termekhez kapcsolódik, innen nyílnak a termek, bekészítésekre, kiállításokra alkalmas.

Management Board Room: a szálloda első emeletén, felső vezetői megbeszélésekre alkalmas, természetes megvilágítású, klimatizált, szőnyegpadlós terem, vezeték nélküli internettel.

Sky Lounge & Board Room: a szálloda 13. emeletén helyezkedik el, klimatizált, körpanorámás, ideális helyszín felső vezetői tréningekre, tárgyalásokra, exkluzív vacsorákra, különleges alkalmakra.

A mínusz 1. emeletről lifttel megközelíthetők a termek.

Plenáris ülések, szekciók, sajtótájékoztatók, gálavacsorák, bál, családi rendezvények, esküvők, befogadására alkalmas.


Étterem:

Sirocco étterem: 180 férőhelyes étteremamerikai büféreggelivel, és tematikus büfévacsorával.

Levante étterem: zártkörű rendezvények, esküvők, partik kiváló helyszíne, mely 100 fő befogadására alkalmas, közvetlen kijárattal a grillteraszra.

Mistral bár és terasz: A’la cart étel- és itallap, 60 fő befogadására alkalmas kávézó, 90 fős snack bár a lobby szinten, 60 fő terasz, esténként élő zenével.


Outdoor programok:

• Komp – Tihany és Szántód között óránként

• Vitorlázás

• Katamarán vitorlázás (Exkluzív hajózási élmény céges rendezvények részére 11 főig)

• Sárkányhajózás

• Sétahajózás a Jókai hajó fedélzetén - 100 fős

• Sétahajózás a Balaton hajó fedélzetén - 50 fős

• Serpa kalandpark és bob pálya - Különböző nehézségű útvonallal rendelkező 9 méteres magasságban kiépített pályarendszer. Cél a tériszony és a félelem leküzdése a kötél-csúszdán, a vietnami hídon, az indián hídon és a különböző függőleges kapaszkodókon. 2 állásos íjászpálya is a pálya része, ahol 8 és 15m-re helyezkednek el a célpontok.

• Kerékpárkölcsönzés - A szálloda környéke számos kerékpáros túraútvonallal várja kalandvágyó vendégeit, a nyári időszakban akár sétahajózással egybekötve.

• Kajak-kenu

• Strandröplabda - Zárt, füves strandunkon, kellemes strand röplabda pálya kialakítására van lehetőség, ahol még a szurkolók is kényelmesen elférnek.


Indoor programok:

• DJ, karaoke

• Póker, kaszinó-játékok (Különösen kedvelt cégek körében a játék-olimpia, ahol különböző játékszámokban mérhetik össze tudásukat a csapatok - darts, csocsó, kártyajátékok, élő játékok vagy póker)

• Borkóstoló - Céges rendezvény, csapatépítő tréning ideális kiegészítő programja lehet egy hangulatos környezetben megtartott borkóstoló. Kínálatunkban a balatonfelvidéki borok mellett az ország fontosabb bortermelő vidékeinek borai is szerepelnek, aminek köszönhetően garantált a változatos, gazdag ízvilág és a felejthetetlen gasztronómiai élmény.

• Brazil táncbemutató - Kitűnő esti programindító, fergeteges hangulatot varázsolva a színpadra, kétséget kizáróan mindenki kedvet kap a táncra. A műsor része a capoeira, amely egy látványos bemutató akrobatikus elemekkel kiegészítve. A program végén, akinek kedve van, néhány tánclépést is megtanulhat az előadóktól.


Parkolási lehetőség:

kamerával megfigyelt, őrzés nélküli fizető parkoló: 990 Ft / gépkocsi / éjszaka

mélygarázs: 1990 Ft / gépkocsi / éjszaka