Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Hunguest Hotel Aqua-Sol

Hajdúszoboszló

Észak-Alföld
Maximum kapacitás:
100 fő
Szálláshely kapacitás:
284 fő
Szobák száma:
142 db
Termek száma:
2 db

Megközelíthetőség

Cím
  • 4200 Hajdúszoboszló, Gábor Áron u. 7-9.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
2.5 órára
Debrecentől
0.5 órára
Miskolctól
1.5 órára

Helyszín információk

Az egyetlen hajdúszoboszlói szálloda, amelynek vendégei egész évben külön belépőjegy váltása nélkül egy zárt folyosón közvetlenül átsétálhatnak az AQUA-PALACE fedett élményfürdőbe, a HUNGAROSPA Gyógyfürdőbe és azon keresztül a strandra!

Szobainformációk:

A szálloda 142 szobával rendelkezik, ebből 2 lakosztály, 6 apartman, 6 mozgássérült és 128 kétágyas szoba. A szobák klimatizáltak, telefonnal, internet elérhetőségi lehetőséggel, minibárral, műholdas vételi lehetőséget is biztosító színes televízióval és széffel rendelkeznek.

6 db kétágyas antiallergén-parkettás szoba áll rendelkezésre. A szálloda kizárólag nemdohányzó szobákkal rendelkezik.

Az apartmanok 2 légterűek, hálószobából és nappaliból állnak. A nappaliba tetszés szerint akár 3 pótágy is elhelyezhető, így kiválóan alkalmas családok elhelyezésére. Mindkét helyiségben található televízió, és összekötő ajtó van a szobaegységek között, így mindegyik családtag gondtalan pihenése biztosított.

A lakosztályokban az apartmanokhoz hasonlóan egy hálószoba és egy nappali található. Különlegessége a nappaliban elhelyezett jakuzzi.

Konferencia:

A Hunguest Hotel Aqua-Sol konferenciaterme 100 személy egyidejű programját teszi lehetővé.

Technikai eszközök: CD lejátszó, magnódeck, videómagnó, erősítő, vezérlőpult, keverő, diavetítő, írásvetítő, flip-chart, lézermutató, mikrofonállvány, rádiós és vezetékes mikrofon, projektor, vetítővászon, szószék, fénymásoló, telefax, Internet csatlakozás, laptop.