Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Hunguest Hotel Apollo

Hajdúszoboszló

Észak-Alföld
Maximum kapacitás:
30 fő
Szálláshely kapacitás:
88 fő
Szobák száma:
34 db
Termek száma:
1 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • 4200 Hajdúszoboszló, Mátyás Király sétány 12-14.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
2.5 órára
Debrecentől
0.5 órára
Nyíregyházától
1 órára
Békéscsabától
2 órára

Budapest felől az M3-as majd az M35-ös autópályán Debrecen felé a Debrecen Dél irányt követve, letérés Hajdúszoboszló-Szolnok irányában, majd a 4-es számú főútvonalon Hajdúszoboszló Kelet felé letérve lehet a várost megközelíteni.
4-es számú főúton letérés Hajdúszoboszló Nyugat leágazásnál.

Helyszín információk

Legyen szó nyaralásról, hétvégi kikapcsolódásról, vagy vállalati eseményekről, a szálloda nem csupán esztétikus környezetet biztosít, de változatos kikapcsolódási lehetőségek sorát is kínálja.

Az Apollo Hotel 56 kétágyas szobával, 21 családi szobával valamint egy VIP luxuslakosztállyal várja vendégeit. A négycsillagos szálloda odafigyel arra, hogy a szobák felszereltsége minden tekintetben megfeleljen a Vendégek igényeinek.

A szállodában esztétikus, pihentető környezetben bonyolíthatja le legfeljebb 30 főt érintő vállalati eseményeit, legyen szó kisebb létszámú csapatépítő tréningről, továbbképzésről vagy többnapos konferenciáról. Egy-egy színvonalas prezentációhoz, előadáshoz minden szükséges technikai felszereltséget biztosítani tudunk: internetkapcsolat, projektor, vetítővászon állvánnyal, TV, DVD-lejátszó, flipchart tábla és szükség esetén laptopok segítik a gördülékeny munkát.

A szálloda étterme is a Vendégek kényelmét szolgálja, alkalmas vállalati ebédek és vacsorák lebonyolítására. A déli és esti órákban menü-, büfé- és svédasztalos étkeztetésre van lehetőség, az előadások szünetében pedig kávé- és süteménybekészítésre.

Mindezeken túl, a munka fáradalmainak kipihenésére széles körű wellness-szolgáltatások, sport- és fürdőkomplexum áll a Vendégek rendelkezésére.

A Hunguest Hotels fejlesztésének köszönhetően az Apollo és Béke épületegyüttes zárt folyosóval összekötésre került, így a két szárny Étterem és Wellness részlege közti átjárás kényelmesebbé vált.


Helyszín jellemzői

  • kertkapcsolatos
  • csendes
  • wellness közeli
  • wellness részleg