Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában
Hotel Vision Budapest
Hotel Vision Budapest Vision Hotel Budapest Hotel Vision rendezvény szálloda Hotel Vision rendezvény helyszín Hotel Vision szobák Hotel Vision szobák Hotel Vision terembérlés

Hotel Vision Budapest
sup

Budapest

Közép-Magyarország
Maximum kapacitás:
200 fő
Szálláshely kapacitás:
182 fő
Szobák száma:
91 db
Termek száma:
1 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • Budapest, 1056, Belgrád rakpart 24.
Távolságok nagyvárosoktól
Székesfehérvártól
1 órára
Győrtől
1.5 órára
Tatabányától
1 órára
Debrecentől
2.5 órára

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Konferenciaterem 190 m2 200 fő

Helyszín információk

A Hotel Vision Budapest a város szívében újonnan nyílt butikszálloda, mely tökéletes helyen várja vendégeit, a Duna pesti partján. A Hotel Vision rendezvényhelyszín tekintetében is remek választás, tekintve, hogy vadonatúj, természetes fénnyel rendelkezik és mélygarázs is igénybe vehető a rendezvényre érkező vendégek számára. Míg az épület Dunára néző homlokzata az eredeti, szecessziós stílusjegyeket őrzi, addig az épület modern és különleges belső tereiben a minimal és indusztriális stílus ötvöződik. A napfényes, kifinomult stílusú lobby tökéletes helyszínül szolgál egy kis pihenésre, kávézásra a szálloda szívében.


A Continental Group ötödik tagjaként 2020 tavaszán a Világörökségi Belgrád rakparton nyíló legújabb, négycsillagos szálloda, a Hotel Vision Budapest, csupán karnyújtásnyira a Duna-parttól várja vendégeit. Az épület Dunára néző homlokzata az eredeti, 20. század eleji szecessziós stílusjegyeket őrzi, míg a szálloda belső terei főként minimalista és indusztriális stílusban kerültek kialakításra.


82 igényesen berendezett szoba többféle kategóriában fogadja vendégeit. A 9 tágas luxus lakosztályból egyedülálló dunai panoráma nyílik. Rendezvények alkalmával a 200 fő befogadására alkalmas, igény szerint ketté választható konferenciaterem várja a látogatókat.


A vendégek számára a kétszintes mélygarázsban biztosított a parkolás. A kikapcsolódást az infra- és finn szauna, konditerem és kérés esetén különböző masszázstípusok nyújtják. A Lounge Barban a nap 24 órájában térítésmentesen fogyasztható frissítő ásványvíz, kávé és teaválaszték.


A szálloda étterme, a Tapas Fino, a szállóvendégeket és a magyar közönséget egyaránt örömmel várja egy stílusos környezetben. A hangsúly az izgalmas spanyol fogásokon, a változatos tapas kínálaton, a széles spanyol borválasztékon van. Jó idő esetén vendégeink a teraszról élvezhetik a csodás, Gellért-hegyre és a Dunára táruló kilátást.Helyszín jellemzői

  • elegáns
  • exkluzív
  • modern

Hasonló helyszínek

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Hotel Moments Budapest

Budapest

Patinás belvárosi villa az Andrássy úton, Budapest egyik legszebb sugárútján. A szálloda egy nappali fényes, két részre osztható konferenciatermet kínál.

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Mercure Budapest Korona

Budapest

Budapest egyik legjobb elhelyezkedésű szállodája. A város üzleti és szórakoztató negyedének szívében található és széles élmény választékot nyújt. Fedezze fel és élje át a magyar főváros jellegzetes hangulatát.

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Hard Rock Hotel Budapest

Budapest

Céges rendezvény? Szerintünk inkább show! Mi a Hard Rocknál 1971 óta a zenén keresztül hozzuk össze az embereket, és most a 136 szobás Hard Rock Hotel Budapestnél ez végre itthon is lehetségessé válik!

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Párisi Udvar Hotel Budapest

Budapest

A pompázatos art nouveau épület gótikus és mór stílusú díszítőelemeivel, színes majolika csempéivel és szobraival, Budapest egyik kiemelkedő gyöngyszeme és az Unbound Collection by Hyatt márka alá tartozik.