Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Hotel Vision Budapest
sup

Budapest

Közép-Magyarország
Maximum kapacitás:
200 fő
Szálláshely kapacitás:
182 fő
Szobák száma:
91 db
Termek száma:
1 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • Budapest, 1056, Belgrád rakpart 24.
Távolságok nagyvárosoktól
Székesfehérvártól
1 órára
Győrtől
1.5 órára
Tatabányától
1 órára
Debrecentől
2.5 órára

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Konferenciaterem 190 m2 200 fő

Helyszín információk

A Hotel Vision Budapest a város szívében újonnan nyílt butikszálloda, mely tökéletes helyen várja vendégeit, a Duna pesti partján. A Hotel Vision rendezvényhelyszín tekintetében is remek választás, tekintve, hogy vadonatúj, természetes fénnyel rendelkezik és mélygarázs is igénybe vehető a rendezvényre érkező vendégek számára. Míg az épület Dunára néző homlokzata az eredeti, szecessziós stílusjegyeket őrzi, addig az épület modern és különleges belső tereiben a minimal és indusztriális stílus ötvöződik. A napfényes, kifinomult stílusú lobby tökéletes helyszínül szolgál egy kis pihenésre, kávézásra a szálloda szívében.


A Continental Group ötödik tagjaként 2020 tavaszán a Világörökségi Belgrád rakparton nyíló legújabb, négycsillagos szálloda, a Hotel Vision Budapest, csupán karnyújtásnyira a Duna-parttól várja vendégeit. Az épület Dunára néző homlokzata az eredeti, 20. század eleji szecessziós stílusjegyeket őrzi, míg a szálloda belső terei főként minimalista és indusztriális stílusban kerültek kialakításra.


82 igényesen berendezett szoba többféle kategóriában fogadja vendégeit. A 9 tágas luxus lakosztályból egyedülálló dunai panoráma nyílik. Rendezvények alkalmával a 200 fő befogadására alkalmas, igény szerint ketté választható konferenciaterem várja a látogatókat.


A vendégek számára a kétszintes mélygarázsban biztosított a parkolás. A kikapcsolódást az infra- és finn szauna, konditerem és kérés esetén különböző masszázstípusok nyújtják. A Lounge Barban a nap 24 órájában térítésmentesen fogyasztható frissítő ásványvíz, kávé és teaválaszték.


A szálloda étterme, a Tapas Fino, a szállóvendégeket és a magyar közönséget egyaránt örömmel várja egy stílusos környezetben. A hangsúly az izgalmas spanyol fogásokon, a változatos tapas kínálaton, a széles spanyol borválasztékon van. Jó idő esetén vendégeink a teraszról élvezhetik a csodás, Gellért-hegyre és a Dunára táruló kilátást.Helyszín jellemzői

  • elegáns
  • exkluzív
  • modern

Hasonló helyszínek

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Hotel Moments Budapest

Budapest

Patinás belvárosi villa az Andrássy úton, Budapest egyik legszebb sugárútján. A szálloda egy nappali fényes, két részre osztható konferenciatermet kínál.

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Mercure Budapest Korona

Budapest

Budapest egyik legjobb elhelyezkedésű szállodája. A város üzleti és szórakoztató negyedének szívében található és széles élmény választékot nyújt. Fedezze fel és élje át a magyar főváros jellegzetes hangulatát.

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Hard Rock Hotel Budapest

Budapest

Céges rendezvény? Szerintünk inkább show! Mi a Hard Rocknál 1971 óta a zenén keresztül hozzuk össze az embereket, és most a 136 szobás Hard Rock Hotel Budapestnél ez végre itthon is lehetségessé válik!

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Párisi Udvar Hotel Budapest

Budapest

A pompázatos art nouveau épület gótikus és mór stílusú díszítőelemeivel, színes majolika csempéivel és szobraival, Budapest egyik kiemelkedő gyöngyszeme és az Unbound Collection by Hyatt márka alá tartozik.