Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Hotel Viktória

Sárvár

Nyugat-Dunántúl
Maximum kapacitás:
80 fő
Szálláshely kapacitás:
68 fő
Szobák száma:
29 db
Termek száma:
2 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • 9600 Sárvár, Deák Ferenc utca 6.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
2.5 órára
Győrtől
1.5 órára
Szombathelytől
1 órára
Zalaegerszegtől
1 órára

Balaton és Győr-Pápa-Celldömölk (84-es út) felől érkezve:
Sárvárra beérve végig a fő utcán kell haladni (Rákóczi F. u.), el a vár előtt, egészen a belvárosig. Majd a templom előtti (Kossuth tér), kereszteződésnél jobbra kell fordulni. Sopron irányában, majd kb. 100 m-t haladva ismét jobbra kell fordulni ezen egyenesen kb. 50 m-t haladva található a hotel a Deák F. u. 6 szám alatt.

Szombathely felől érkezve (88- as főút) felől érkezve:
Sárvárra beérve végig kell haladni a főúton (Batthyány u.), a körforgalomtól egyenesen a templomig, majd a Sopron irányába balra kell lekanyarodni ( Ady Endre u.) . Onnan 100 m-t haladva jobbra kell lefordulni (Deák F. u.)., ezen egyenesen kb. 50 m-t haladva található a hotel a Deák F. u. 6 szám alatt.

Sopron felől érkezve (84-es főút):
Sárvárra beérve az első jelző lámpánál egyenesen tovább kell jönni kb. 150 m-re, ahogy kanyarodik a főút balra kell lefordulni. Onnan egyenesen 50 m-re található a hotel, a Deák F. u. 6 szám alatt.

Helyszín információk

2004. októberében Sárváron, Magyarország egyik népszerű fürdőhelyén nyílt meg a szálloda. A hotel a Hotelstars unión által minősített három csillagos szálloda, amely a város központjában fekszik, közvetlenül az arborétum szomszédságában csendes, nyugodt környezetben. A szállóvendégek részére lehetőség nyílik a tízhektáros különböző fa- és növényritkaságokat bemutató természetvédelmi park díjmentes megtekintésére.

2009. júniusától egy teljesen új épületszárny nyitotta meg kapuit, ahol további négycsillagos szintű szobákkal várják a kedves vendégeket.

Így a szállodában összesen 24 tágas, kényelmes, pótágyazható kétágyas szoba, 2 db kétágyas apartman, 2 db négyágyas apartman (suite), és 1 családi szoba található, amelyek közül erkélyes, illetve légkondicionált szobát egyaránt választhatnak a vendégek.

2010. júniusára készült el a Wellness & Spa részleg, amelynek megálmodását a hotel mellett található páratlan szépségű Arborétum ihlette. Célja, hogy a természetbe kalauzolja vissza a feltöltődni vágyó vendégeket, így ideális helyet teremtve ezzel a felfrissülésnek, megújulásnak.

12 személyes jakuzzi, barlangszerű bejárattal kiépített infraszauna, fából készült dézsazuhany, relax sókabin, masszázsok, manikűr és pedikűr, valamint fintesz terem áll a vendégek rendelkezésére.

A szálloda kiváló helyszínt nyújt kisebb konferenciák, csoportos üzleti megbeszélések, tréningek, előadások, családi rendezvények lebonyolítására!

A szálloda 2 db egyenként 40 fős konferencia teremmel rendelkezik. A konferenciatermeket a vendégek igényeinek, illetve az alkalomnak megfelelően rendezik be. 


Helyszín jellemzői

  • kötetlen, laza
  • természet közeli
  • családias
  • csendes
  • wellness közeli
  • wellness részleg