Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Hotel Unicornis

Eger

Észak-Magyarország
Maximum kapacitás:
80 fő
Szálláshely kapacitás:
80 fő
Szobák száma:
38 db
Termek száma:
1 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • 3300 Eger, Hibay Károly utca 2
Távolságok nagyvárosoktól
Szolnoktól
2 órára
Budapesttől
1.5 órára
Miskolctól
1 órára
Nyíregyházától
1.5 órára

Helyszín információk

Az egri Unicornis Hotel szállodából a város legfontosabb nevezetességei, múzeumai, belvárosi szórakozóhelyei és éttermei gyalogosan megközelíthetők. Két percnyi séta innen Eger szíve, a Dobó tér. A nyugalomra vágyóknak a szintén közeli Érsekkert nyújt kikapcsolódási lehetőséget. Közvetlenül a park mellett található Eger népszerű termálvizű strandja, a szállodától 500 méterre.

A szállodában 38 modern berendezéssel ellátott szoba (3 egyágyas, 30 kétágyas, 3 háromágyas, 2 apartman) maximum 80 vendég fogadására alkalmas. A szobák mindegyike légkondicionált, zuhanyzóval, WC-vel, hajszárítóval, telefonnal, műholdas tévével felszerelt.

A szálloda modern technikai eszközökkel felszerelt, légkondicionált konferenciaterme maximum 80 személy befogadására, a szálloda éttermével egybenyitható különterem 25 fős rendezvények lebonyolítására alkalmas. A szálloda vállalja konferenciák, továbbképzések, termékbemutatók, tréningek és egyéb üzleti találkozók megrendezését.

A borvidék kiváló lehetőségeket kínál csapatépítéshez, partnertalálkozókhoz, bármilyen céges- vagy családi rendezvényhez. 

Az Unicornis Étterem ízlésesen berendezett, légkondicionált, maximum 120 fős rendezvények lebonyolítására alkalmas étterem, 24 férőhelyes terasszal. Neves konyhafőnök irányításával gazdag menü- és büféválaszték, ezen kívül gasztronómiai és egyéb rendezvények ill. igény szerint élőzene áll a vendégek rendelkezésére. A szálloda halljában hangulatos kávézó-drinkbár és a hozzá tartozó 20 vendég kiszolgálását biztosító terasz várja nem csak a szálló vendégeit.


Helyszín jellemzői

  • kötetlen, laza
  • wellness részleg
  • borrégió közeli