Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Hotel Soleil Szeged

Szeged

Dél-Alföld
Maximum kapacitás:
70 fő
Szálláshely kapacitás:
32 fő
Szobák száma:
16 db
Termek száma:
2 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • 6720 Szeged, Kelemen László u. 7.
Távolságok nagyvárosoktól
Szolnoktól
2 órára
Budapesttől
2 órára
Békéscsabától
1.5 órára
Kecskeméttől
1 órára

Budapest felől az M5-ös autópályán jöjjön egyenesen a Budapestről bejövő úton, át az Izabella hídon, végig haladva a Kossuth Lajos sgt.-on, ami a Vörösmarty utcában folytatódik. Onnan forduljon rá a Széchényi térre, arról pedig balra kanyarodva a Híd utcára. Az első utcasarkon forduljon jobbra Deák Ferenc utcára, onnan pedig szintén az első utcánál jobbra rá a Victor Hugo utcára. Itt, mivel a Kelemen utcán nem lehet, parkolja le az autóját, majd sétálva az utcán végig haladva balra bekanyarodva találja a Kelemen utcát. A sínek mentén haladva baloldal felől éri el a 7-es számot, a szállodát.

Helyszín információk

A Hotel Soleil Szeged**** az Európa Nostra-díjas szegedi városközpontban található, ahol a sétálóövezetes, mediterrán hangulatú, történelmi belváros és a Tisza-part közelsége mind-mind garantálja a szegedi kulturális és szórakozási lehetőségek gyors elérését.

Szeged egyik legnagyobb múlttal rendelkező épületében a már XIX. században is királyi fogadóként működő, Burger-házban, 2011-ben nyitott meg a szálloda. Az eklektikus épületben a különleges építészeti megoldásokkal, a műemlékjelleget megőrizve harmonikusan ötvözi az eleganciát és a modern stílust a 21. század technikájával.

A 13 standard, egy négyágyas és egy deluxe szobákkal, az országban egyedülálló étteremmel és egy rendezvényteremmel várják a Szegedre látogatókat.

Az épületben kialakításra került egy színházi elrendezésben 80 fő, egyéb elrendezésben 40-50 fő befogadására alkalmas, hangszigetelt és klimatizált rendezvényterem, mely kiválóan alkalmas különféle rendezvények, fogadások, programok, kulturális események lebonyolítására.

Ezen kívül rendelkezéskre áll egy 15 fő befogadására alkalmas VIP terem, mely kiválóan alkalmas privát tárgyalások, kisebb céges vagy családi megbeszélések diszkrét lebonyolítására.

Mindkét termet egyedülálló technikai eszközökkel szerelték fel. Egy nagyképernyős digitális érintőképernyős LED kivetítő, projektor és komplett hangtechnikai csomag található meg a már magától értendő széles sávú WIFI mellett. A rendezvénytermek a legmodernebb Full HD kamerákkal felszereltek, melyek audiovizuálisan lehetővé teszik, hogy akár az épület más pontján zajló eseményekbe is bekapcsolódjanak a vendégek mind képpel mind hanggal.


Helyszín jellemzői

  • klasszikus
  • elegáns
  • autópálya közeli
  • modern