Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Hotel Silverine rendezvényhelyszín
sup

Balatonfüred

Balaton
Maximum kapacitás:
130 fő
Szálláshely kapacitás:
140 fő
Szobák száma:
65 db
Termek száma:
6 db

Megközelíthetőség

Cím
  • 8230 Balatonfüred, Zákonyi F. u. 4.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
1.5 órára
Győrtől
1.55 órára
Veszprémtől
0.5 órára
Székesfehérvártól
1 órára

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Lacus Pelso 138 m2 100 fő 60 fő 74 fő
Luna 28 m2 12 fő 12 fő 10 fő
Sol 22 m2 10 fő 10 fő 8 fő
Füred 30 m2 20 fő 20 fő 16 fő

Helyszín információk

A Hotel Silverine Lake Resort ****Superior egy, a régmúltat idéző, csodálatos, már a római korban is lakott településen, Balatonfüreden, a parti városrész központjában, a Tagore sétány és a hajókikötő, valamint a reformkori városrész közvetlen szomszédságában, a vízparton nyújt minden igényt kielégítő szolgáltatást az aktív pihenésre és üdülésre vágyóknak, a vitorlázás szerelmeseinek. 
A természetes anyagokból építkező szálloda tökéletesen illeszkedik a különleges környezetbe. Egyik oldalán európai-szintű sétány, színes ember-kavalkád, míg másik felén a változásaiban is változatlan, állandó és örök természet. Pannon szerénységű domboldalak a túlparton, sejtelmes nádasok, titokzatos víztükör…

A Silverine Hotel Lake Resort Balatonfüred szálloda kínálata 56 kétágyas pótágyazható erkélyes panorámás szoba, melyből 4 standard, 30 medium és 10 plus, 11 plus superior kategóriájú, valamint 4 de lux lakosztály és 5 de lux superior lakosztály.

A Silverine Hotel rendezvényhelyszín szempontból remek választás, hiszen elegáns környezet, magas színvonalú kiszolgálás, hozzáértő szakemberek várják Önöket, akik segítenek a rendezvények teljes körű megszervezésében és lebonyolításában, különös figyelmet fordítva az Önök elképzeléseire és igényeire.


Hasonló helyszínek

Népszerű
Részletekért és ajánlatért kattintson!
Boutique Hotel Annuska rendezvény helyszín

Boutique Hotel Annuska Balatonfüred

Balatonfüred

Egy megalkuvás mentes, exkluzív, intim világ Balatonfüred szívében, ősfás park ölelésében, a boldog békeidők stílusában felújítva, nagypolgári hangulatban.

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Anna Grand Hotel

Balatonfüred

A szálloda az ország legnagyobb tavánál, Balatonfüred történelmi belvárosában található, karnyújtásnyira a híres Tagore-sétánytól.

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Akadémia Hotel

Balatonfüred

Az Akadémia Hotel **** a balatonfüredi Szabadidő és Konferencia Központtal, uszodával és wellness részleggel várja vendégeit..

Hotel Marina

Balatonfüred

A népszerű szálloda közvetlenül a Balaton partján, zöld környezetben, hatalmas saját stranddal várja a Vendégeket.