Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Hotel Rába City Center

Győr

Nyugat-Dunántúl
Maximum kapacitás:
140 fő
Szálláshely kapacitás:
283 fő
Szobák száma:
155 db
Termek száma:
4 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • 9021 Győr, Árpád u. 34.
Távolságok nagyvárosoktól
Székesfehérvártól
1.5 órára
Tatabányától
1 órára
Soprontól
1.5 órára
Budapesttől
1.5 órára

Helyszín információk

A szálloda a győriek kedvenc találkozóhelye a belvárosban.

A szállodában 134 szoba és 21 lakosztály található, melyek fürdőszobával, hajszárítóval, telefonnal, minibárral, TV-vel, WIFI-vel rendelkeznek. Minden lakosztályban légkondicionáló, tágas fürdőszoba és külön dolgozószoba található.

Ha rendezvényének olyan helyszínt keres, amely nincs túl messze a fővárostól és közel van az osztrák határhoz is, egyúttal gazdag kulturális élet és rengeteg látnivaló jellemzi, érdemes Győrrel terveznie! A Bécs–Pozsony–Budapest innovatív tengelyen fekvő település kiváló közlekedési adottságokkal rendelkezik, de a város nemcsak négy folyó, hanem kultúrák és generációk találkozásának színtere is. 2010-ben megkapta a Kultúra Magyar Városa címet, a barokk belváros rekonstrukciójának elismeréséül pedig elnyerte a műemlékvédelem Európa-díját.

A Danubius konferencia hotel Győr barokk belvárosában található. A Hotel Rába City Center ideális helyszín üzleti rendezvényekhez (szakmai konferenciákhoz és továbbképzésekhez, csapatépítő tréningekhez, évfordulós bankettekhez). Négy technikailag is kiválóan felszerelt terme rugalmasan alakítható a megrendelő igényei szerint. A hotelben lehetőség van nagyobb, 120 fősre tervezett rendezvény, valamint kisebb, 25 fős esemény lebonyolítására egyaránt. Az előadások gördülékenységét a hozzáértő és segítő személyzet mellett nagy sebességű, szélessávú, vezeték nélküli internet-hozzáférés garantálja. Tervezhet ebédet vagy vacsorát is: a szálloda étterme nemcsak látványos, de minőségi és finom fogásokkal várja Önt és vendégeit.

A Hotel Rába City Center nagyvállalati vagy kisebb céges csapatépítésre is kitűnő választás, hiszen igény esetén izgalmas és szórakoztató programajánlattal (extrém sportjátékkal, hangulatos éjszakai fürdőzéssel, főzőtanfolyammal vagy táncoktatással) várja Önt és munkatársait. Érdemes látogatást terveznie a Belga Sörözőbe (akár egy sörkóstolás erejéig is), amely különleges, tradicionális receptúrával készült sörkínálattal áll a rendelkezésére.


Helyszín jellemzői

  • klasszikus
  • elegáns
  • exkluzív
  • autópálya közeli
  • wellness részleg