Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Hotel President

Budapest

Maximum kapacitás:
200 fő
Szálláshely kapacitás:
198 fő
Szobák száma:
110 db
Termek száma:
3 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • 1054 Budapest, Hold u. 3-5.

A Hotel President a Hold utcában az Arany János utcától és a Kossuth tértől néhány percre található. A város bármely pontjáról könnyen megközelíthető az M2-es és M3-es metróval.

AUTÓVAL
Bécs vagy Balaton irányából az M1-es és M7-es autópályán, az Erzsébet hídon keresztül az első lehetőségnél jobbra lekanyarodva, a Belgrád rakparton egyenesen egészen a Sofitel Atrium Budapest Hotelig, majd a József Attila úton mintegy 600 m után a harmadik lámpánál balra, a Bajcsy Zsilinszky útra kanyarodunk. A Bajcsy Zsilinsky úton szintén a harmadik lámpánál balra fordulunk a Bank utcára. A saroktól 200 méterre található a Hold utca.

TÖMEGKÖZLEKEDÉSSEL
A repülőtérről a 200-as jelzésű busszal Kőbánya-Kispestig majd metróval az Arany János utcáig. Keleti pályaudvarról vagy a 73-as trolival (Arany János utcai megállóig), illetve a 78-as Trollival (Kálmán Imre utca megállóig).

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Prague 150 m2 54 fő 150 fő 90 fő 70 fő 25 fő
Budapest 60 m2 24 fő 55 fő 40 fő 26 fő 30 fő
Odessa 40 m2 - 25 fő - 24 fő 16 fő
Vienna 20 m2 - - 8 fő - -

Helyszín információk

Az összes szolgáltatás, mint a Spa & Wellness Központ, masszázs és arckezelések, figyelmes személyzet, kitűnő ellátás a vendégek elégedettségét szolgálja. 

A szálloda konferenciatermei tökéletes helyszínt biztosítanak akár többnapos konferenciák, kiállítások és alkalmi rendezvények lebonyolítására,  valamint állófogadások, bálok, gálavacsorák és esküvők megrendezéséhez. A Hotel President Körpanorámás Kilátóterasza szintén alkalmas rendezvényhelyszínre, illetve tavasztól őszig étteremként is üzemel. A három rendezvényteremben a résztvevők ültetése függvényében több mint 200 ülőhely alakítható ki.

A wellness részlegben egy 15 méteres úszómedence található, amelyben több sebességre beállítható ellenáramoltató üzemel, ezzel biztosítva a folyamatos úszás lehetőségét. A kellemes ellazulást víz-dögönyözők segítik. 12 fő befogadására alkalmas óriás jacuzzi, finn- és infraszauna, hideg vizes csobbanó várják az egészséges életmód rajongóit.


Helyszín jellemzői

  • kötetlen, laza
  • elegáns
  • exkluzív
  • modern
  • csendes
  • wellness részleg

Hasonló helyszínek

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Holiday Beach Budapest

Budapest

Budapest egyetlen hajóformájú szállodája!

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Hotel Palazzo Zichy

Budapest

A négycsillagos butik hotel a Palota Negyedben található éttermek, bárok, teraszok, kávézók és kis üzletek szomszédságában.

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Zenit Hotel Palace

Budapest

Gyönyörű belvárosi szálloda, három tárgyalóteremmel.

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Continental Hotel Budapest

Budapest

Egyedülálló rendezvényhelyszín Budapest szívében, a konferenciatermekben természetes fénnyel, a legkorszerűbb technológiával felszerelve, kertkapcsolattal. 120 fős étterem, panoráma tetőkert, wellness-részleg várja konferencia vendégeinket.