Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Hotel Platán Székesfehérvár

Székesfehérvár

Közép-Dunántúl
Maximum kapacitás:
76 fő
Szálláshely kapacitás:
51 fő
Szobák száma:
24 db
Termek száma:
2 db
Helyszín típusa:
szálloda

Kiemelt szolgáltatások

Catering (reggeli, ebéd, vacsora, kávészünet)
Catering (reggeli, ebéd, vacsora, kávészünet)

Programszervezés
Programszervezés

Megközelíthetőség

Cím
  • 8000 Székesfehérvár, Gyümölcs u. 28
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
1 órára
Veszprémtől
1 órára
Győrtől
1.5 órára
Pécstől
2 órára

A szálloda gépkocsival és tömegközlekedési eszközökkel is könnyedén megközelíthető. A buszpályaudvartól 14 perc, a vasútállomástól mindössze 8 perc sétára található. Autóval a 7-es főútról vagy az M7-es autópályáról szintén könnyen megközelíthető.

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Alba Regia 100 m2 25 fő 76 fő 30 fő 50 fő 40 fő
Országalma 40 m2 10 fő 30 fő 18 fő 20 fő 20 fő

Helyszín információk

A rendezvényhelyszín – A teljesen felújított szállodában a vendég az első. Itt akár családi vagy céges rendezvényt is tarthat, hiszen erre tökéletesen alkalmas széles ételválasztékú étterme vagy teljesen felszerelt konferenciaterme. Huszonhárom légkondicionált szoba és egy, a tetőtérben található, jacuzzival felszerelt apartman közül választhat, mely nemcsak családoknak, hanem nászutasoknak is kitűnő. A tágas, napos tetőtérben 60-70 fő, míg az alagsorban 20-30 fő befogadására képes konferenciatermek ideális helyszínéül szolgálnak üzleti megbeszéléseknek, továbbképzéseknek, konferenciáknak vagy akár csapatépítő tréningeknek is. A termek berendezése az igényeknek megfelelően alakítható. A szünetekben igény szerint kávészüneti frissítőket és süteményeket, szendvicseket készítünk be közvetlenül a termek előtti kényelmes helyen. Ínyenc éttermünk reggeli-, ebéd- és vacsoralehetőséggel várja a résztvevőket.


Rendezvénytermek: A természetes fényű nagyobb konferenciatermünk a 2. emelten, tetőtérben helyezkedik el, ahol csendes és elszeparált környezetben tarthatják meg vendégeink a rendezvényeket, állófogadás esetén akár 100 főig. Tágas, hangulatos előtere kiváló helyszíne a kávészüneteknek, de akár kiállítási területnek is alkalmas. Kisebb rendezvénytermünk az alagsorban helyezkedik el, mely bár minimális természetes fénnyel rendelkezik, hangulatos helyszínt biztosít kisebb létszámú tréningek, workshopok számára. Termeink internetcsatlakozási lehetőséggel felszereltek, valamint lehetőség van projektor, laptop és flipchart igénybevételére is.


Étterem: Éttermünk ideális helyszín lehet ballagásra, családi eseményekre, évfordulóra, születésnapi partyra! Vállaljuk kisebb esküvői ebédek, vacsorák lebonyolítását 50 főig. Az étteremmel közvetlen kapcsolatos belső udvari kerthelyiség hangulatos kávéteraszként szolgál tavasztól őszig.


Parkolási lehetőség: A gépkocsival érkező vendégeknek szállodánk zárt, kamerával megfigyelt területen díjmentes parkolási lehetőséget biztosít. Az esetleges károkozásért a Szálloda nem vállal felelősséget.Helyszín jellemzői

  • klasszikus
  • grillezős
  • családias
  • csendes