Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Hotel Piroska

Bük

Nyugat-Dunántúl
Maximum kapacitás:
60 fő
Szálláshely kapacitás:
210 fő
Szobák száma:
92 db
Termek száma:
2 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • 9737 Bük, Kossuth u. 60.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
2.5 órára
Szombathelytől
0.5 órára
Soprontól
1 órára
Győrtől
1.5 órára

A szálloda Nyugat-Magyarországon, Bük városban található, az osztrák határ mellett, az ismert Bük-fürdő közelében. (Soprontól 47 km, Budapesttől 205 km).

Helyszín információk

A szálloda az egyetlen Bükön, mely a város szívében található, így a vendégek bekapcsolódhatnak a városi programokba, ugyanakkor egész nap ingyenes hotelbusz biztosítja a büki fürdő elérését.

A hangulatos épületkomplexumban 92 szoba, 210 férőhellyel, színvonalas étterem, saját, 3 medencével rendelkező élményfürdő, szaunavilág, gyógyászati részleg, sokszínű wellness- és programkínálat is garantálja az idelátogatók felhőtlen pihenését és szórakozását, mindezt másfél hektárnyi területen.

Rendezvény

Levendula Ház

A Hotel Piroska**** Spa & Wellness különleges hangulatú, fűszerkerttel övezett rendezvényterme

Oktatás, képzés, családi rendezvények, csapatépítés Bük város szívében a Hotel Piroskában profi technikai és személyzeti háttérrel, színvonalas gasztronómiával, wellness szolgáltatások széles körével. A Levendula Házban 60 főig tudnak rendezvényt fogadni, tavasztól őszig külső grillterasza 80 főig várja vendégeit.

Céges rendezvényekhez, konferenciákhoz szükséges saját eszközparkkal, technikai felszereléssel, (projektor, vetítővászon, hangosítás, flipchart) rendelkezik a szálloda, a vendéglátásról saját konyhája és személyzete gondoskodik.

A szemináriumi termek 40 főig állnak a vendégek rendelkezésére.


Helyszín jellemzői

  • kötetlen, laza
  • természet közeli
  • családias
  • elzárt
  • csendes