Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Hotel Palazzo Zichy

Budapest

Maximum kapacitás:
60 fő
Szálláshely kapacitás:
160 fő
Szobák száma:
80 db
Termek száma:
3 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • Budapest, 1088, Lőrinc pap tér 2.

A Hotel Palazzo Zichy elhelyezkedése kiváló, közelében található az M3 metróvonal, néhány perces gyaloglással elérhető a sétálóövezet. A Magyar Nemzeti Múzeum mindössze 5 perc séta távolságra helyezkedik el, a Nagykörút pedig egy háztömbnyire halad a szállodától!

Helyszín információk

A négycsillagos butik hotel, amely egy XIX. századi főúri rezidenciából lett kialakítva, 2009 óta fogadja a vendégeket 80 jól felszerelt modern stílusú szobával. A homlokzat és az épület számos belső eleme megőrizte a régi palota szépségét, amely a híres nemesi család, Gróf Zichy Nándor és családja részére épült.

A Hotel Palazzo Zichyben a legmodernebb felszereltségű szobák várják a Vendégeket síkképernyős televízióval és ingyenes, szélessávú Internet-eléréssel.

A 80 szobás szálloda hangulatos társalgójában a kávé, tea, ásványvíz és snack fogyasztása délután 5 óráig teljesen ingyenes. A közösségi területeken és a konferencia-termekben ingyenes WiFi Internet-elérés áll Vendégek rendelkezésére. A @-sarok számítógépeit és nyomtatóját a Vendégek szintén ingyenesen használhatják, csakúgy, mint a kardio- és erősítőgépekkel felszerelt fitnesz részleget.

A négycsillagos Hotel Palazzo Zichy egyedülállóan gazdag büféreggelit kínál a vendégek részére üvegkupolás éttermében, esténként pedig remek koktélokkal és kellemes hangulattal szolgáljuk vendégeink kényelmét a bárban.


Helyszín jellemzői

  • klasszikus
  • elegáns
  • exkluzív
  • autópálya közeli
  • modern
  • wellness részleg

Hasonló helyszínek

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Hotel Moments Budapest

Budapest

Patinás belvárosi villa az Andrássy úton, Budapest egyik legszebb sugárútján. A szálloda egy nappali fényes, két részre osztható konferenciatermet kínál.

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Hotel Parlament

Budapest

A Hotel Parlament konferencia terme összesen, széksoros elrendezésben 70 fő részére kínál kényelmes konferencia helyszínt.

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Hotel President

Budapest

A belvárosi szálloda konferenciatermei ideális helyszínt biztosítanak, gálavacsorákhoz, konferenciákhoz vagy akár több napos rendezvényekhez.

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Buddha Bar Hotel

Budapest

A Buddha Bar Hotel minden négyzetméretében misztikus, vörös és arany fényben fürdő, luxust sugárzó belső terei harmonikus atmoszférát varázsolnak.