Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Hotel Palatinus City Center

Pécs

Dél-Dunántúl
Maximum kapacitás:
300 fő
Szálláshely kapacitás:
200 fő
Szobák száma:
100 db
Termek száma:
2 db
Helyszín típusa:
szálloda

Kiemelt szolgáltatások

Exkluzív, szecessziós bálterem
Exkluzív, szecessziós bálterem

Megközelíthetőség

Cím
  • 7621 Pécs, Király u. 5.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
2.5 órára

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Bartók 322 m2 300 fő 120 fő 140 fő 60 fő
Nádor I. 70 m2 30 fő - 25 fő 20 fő
Nádor II. 125 m2 90 fő - 60 fő 50 fő
Nádor I + II 195 m2 120 fő - 85 fő 70 fő
Étterem 200 m2 - 50 fő - -

Helyszín információk

A 3 csillagos superior szálloda Pécs történelmi központjában, a fő bevásárlóutcán helyezkedik el. A hotel wellnessrészleggel és turisztikai kártyával csábít, amely ingyenes szolgáltatásokat és különböző kedvezményeket biztosít. A Wi-Fi ingyenes. 

A Hotel Palatinus City Center legtöbb szobája légkondicionált és újonnan felújított. A lakrészek minibárral és kábel-TV-vel is felszereltek. Antiallergén szobák is rendelkezésre állnak a vendégek részére. A Relax Studio szaunával, gőzfürdővel és masszázsokkal várja a vendégeket. A Hotel Palatinus City Center elegáns báltermében különböző rendezvények és konferenciák lebonyolítására is lehetőség van.

A Király utcai Hotel Palatinus City Center az egyik legpatinásabb konferencia hotel Pécs belvárosában. A szecessziós épület két impozáns teremmel és kiváló étteremmel várja vendégeit. A szálloda akár 300 fős rendezvények (például bálok, bankettek, konferenciák, céges rendezvények, esküvők) lebonyolítására is tökéletes választás. A Bartók terem gyönyörű, eredeti dekorációjának köszönhetően ideális helyszín a nagyobb méretű, elegáns eseményekhez. A kisebb, Nádor termek 70-120 fős tréningek, üzleti találkozók szervezésére alkalmas. A termeken kívül extra szolgáltatásként rendezvényszervező kolléga, modern technika, szélessávú, nagysebességű vezeték nélküli internet-elérés és catering szolgáltatás áll az Ön rendelkezésére, hogy zökkenőmentes és tökéletes legyen a rendezvény.


Helyszín jellemzői

  • klasszikus
  • elegáns
  • exkluzív
  • autópálya közeli
  • családias
  • borrégió közeli