Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Hotel Novotel Budapest Danube

Budapest

Maximum kapacitás:
120 fő
Szálláshely kapacitás:
350 fő
Szobák száma:
175 db
Termek száma:
4 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • 1027 Budapest, Bem rkp. 33.

A Novotel Budapest Danube a Margit híd és a Lánchíd között helyezkedik el.

Helyszín információk

A szálloda 175, a legújabb standard szerint kialakított Novation szobája maximálisan igazodik a speciális igényekhez: egyénileg szabályozható légkondicionálás, on-demand pay TV, flat screen TV, közvetlen telefon, hajszárító, minibár, ingyenes kávé és teakészítési lehetőség, különválasztott fürdő és toalett, mágneskártyás ajtózár és laptop méretű szobaszéf.

A Novotel Danube lobbiba integrált bár a kellemes kikapcsolódás mellett a napi munkához is segítséget nyújt: bluetooth printer és digitális fotóprinter áll a vendégek rendelkezésére.

A szálloda ideális helyszínt biztosít kis- és közepes méretű rendezvényeknek, melyet a Meeting@Novotel koncepció 7 ígérete tesz egyedülállóvá. Az összesen 150 fő befogadására képes három légkondicionált különterem összenyitható, így igazodik az esemény nagyságához és igényeihez. Mindhárom terem természetes fényű, ergonomikus bútorzattal berendezett, Dunára és a Parlament épületére néző helyiség.

A Danube Fitness-teremben barátságos és dinamikus kialakítású környezetben edzőterem és szauna áll a vendégek rendelkezésére.


Helyszín jellemzői

  • exkluzív
  • autópálya közeli
  • modern
  • wellness közeli
  • wellness részleg