Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Hotel Novotel Budapest Centrum

Budapest

Maximum kapacitás:
330 fő
Szálláshely kapacitás:
470 fő
Szobák száma:
227 db
Termek száma:
7 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • 1088 Budapest, Rákóczi ut 43-45.

A belvárosi szálloda néhány perces sétával megközelíthető a Blaha Lujza téri, valamint a Keleti pályaudvar metrómegállótól.

Helyszín információk

A Novotel Centrum szálloda 6 emeleten 227 szobával várja a vendégeket. A Novotel Centrum szálloda összes szobája egyénileg szabályozható légkondicionálással felszerelt. A legújabb Novotel bútorozási rendszer, tágas szobai légtér, elkülönített fürdőszoba és WC az új szárnyban, valamint virágos erkélyű szobák a régi szárnyban biztosítják a vendégek kényelmét. A szálloda régi épületi pinceszintjén található a kikapcsolódni vágyók részére az élményfürdő; a szauna, a masszázs, a szolárium, a kondicionáló terem és a pihenő.

A szálloda önálló rendezvényemelettel rendelkezik, közvetlen Rákóczi úti illetve fedett parkolóházi (220 férőhely) megközelítéssel. A 7 konferenciaterem mindegyike a kor követelményeinek megfelelő technikai berendezéssel rendelkezik, valamint klimatizáltak, továbbá  szabályozható fény- és hangerősítéssel, beépített motoros vetítővászonnal és projektortartóval rendelkeznek. Padlócsatlakozók a kommunikációs rendszerekhez, ISDN és internet hozzáférés. . Amennyiben a vendégek a konferencia fáradalmait egy kis pihenéssel szeretnék levezetni, megtehetik ezt a szálloda wellness részlegén.Helyszín jellemzői

  • klasszikus
  • elegáns
  • exkluzív
  • modern
  • wellness részleg

Hasonló helyszínek

Népszerű
Részletekért és ajánlatért kattintson!

Park Inn By Radisson Budapest

Budapest

A hatalmas bálterem 6 méteres belmagasságával, oszlop nélküli kialakításával, speciális akusztikájával 450 fő befogadására képes

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Actor Hotel

Budapest

A szálloda adottságaik révén ideális konferenciák, tréningek, kiállítások, termékbemutatók, fogadások, céges és családi összejövetelek lebonyolítására.

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Courtyard by Marriott Budapest City Center

Budapest

Kiváló rendezvényhelyszín Budapest szívében.

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Ambra Hotel

Budapest

Az Ambra Hotel Budapest központjában, egy csendes utcában található.