Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Hotel Novotel Budapest Centrum

Budapest

Maximum kapacitás:
330 fő
Szálláshely kapacitás:
470 fő
Szobák száma:
227 db
Termek száma:
7 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • 1088 Budapest, Rákóczi ut 43-45.

A belvárosi szálloda néhány perces sétával megközelíthető a Blaha Lujza téri, valamint a Keleti pályaudvar metrómegállótól.

Helyszín információk

A Novotel Centrum szálloda 6 emeleten 227 szobával várja a vendégeket. A Novotel Centrum szálloda összes szobája egyénileg szabályozható légkondicionálással felszerelt. A legújabb Novotel bútorozási rendszer, tágas szobai légtér, elkülönített fürdőszoba és WC az új szárnyban, valamint virágos erkélyű szobák a régi szárnyban biztosítják a vendégek kényelmét. A szálloda régi épületi pinceszintjén található a kikapcsolódni vágyók részére az élményfürdő; a szauna, a masszázs, a szolárium, a kondicionáló terem és a pihenő.

A szálloda önálló rendezvényemelettel rendelkezik, közvetlen Rákóczi úti illetve fedett parkolóházi (220 férőhely) megközelítéssel. A 7 konferenciaterem mindegyike a kor követelményeinek megfelelő technikai berendezéssel rendelkezik, valamint klimatizáltak, továbbá  szabályozható fény- és hangerősítéssel, beépített motoros vetítővászonnal és projektortartóval rendelkeznek. Padlócsatlakozók a kommunikációs rendszerekhez, ISDN és internet hozzáférés. . Amennyiben a vendégek a konferencia fáradalmait egy kis pihenéssel szeretnék levezetni, megtehetik ezt a szálloda wellness részlegén.Helyszín jellemzői

  • klasszikus
  • elegáns
  • exkluzív
  • modern
  • wellness részleg

Hasonló helyszínek

Népszerű
Részletekért és ajánlatért kattintson!

Park Inn By Radisson Budapest

Budapest

A hatalmas bálterem 6 méteres belmagasságával, oszlop nélküli kialakításával, speciális akusztikájával 450 fő befogadására képes

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Actor Hotel

Budapest

A szálloda adottságaik révén ideális konferenciák, tréningek, kiállítások, termékbemutatók, fogadások, céges és családi összejövetelek lebonyolítására.

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Courtyard by Marriott Budapest City Center

Budapest

Gyönyörű business hotel a város központjában.

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Ambra Hotel

Budapest

Az Ambra Hotel Budapest központjában, egy csendes utcában található.