Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Hotel Narád & Park

Mátraszentimre

Budapest vonzáskörzete, Észak-Magyarország
Maximum kapacitás:
160 fő
Szálláshely kapacitás:
120 fő
Szobák száma:
51 db
Termek száma:
2 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • 3235 Mátraszentimre, Narád út 6
Távolságok nagyvárosoktól
Egertől
1.5 órára
Budapesttől
2 órára
Miskolctól
2 órára
Szolnoktól
2.5 órára

Mátraszentimre központjától 50 m-re található. A község Gyöngyöstől 32 km-re, Pásztótól és Parádtól 25 km-re, Egertől 60 km-re fekszik; távolsági buszokkal, valamint gépkocsival a 24. számú főúton közelíthető meg.

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Csörgő - patak konferencia terem 80 m2 60 fő 40 fő 35 fő
Ágasvár Terem 165 m2 - - -

Helyszín információk

A Hotel Narád & Park szálloda Mátraszentimre egyetlen négycsillagos, minőségi szolgáltatásokat nyújtó szálláshelye, és vendéglátó egysége. A hotel 41 kétágyas, 2 akadálymentesített szobával, 6 apartmannal és 2 lakosztállyal - 112 alap férőhellyel - várja a látogatókat. A kétágyas szobák közül 8 összenyitható áll a Vendégek rendelkezésére. A szobák mindegyik televízióval, telefonnal, minibárral, szobaszéffel, hajszárítóval és vezetékes internet csatlakozási lehetőséggel rendelkezik. A szobák többsége zuhanykabinos és pótágyazható.

Az aktív pihenést előnyben részesítők számára a szálloda földszintjén újonnan kialakított, 350 m2-es wellness részleg nyújt kikapcsolódási lehetőséget. Az edzőteremben a hagyományos berendezéseken kívül, kardio -fitnesz gépek állnak rendelkezésre. Ezen kívül úszó-, élmény-, gyermekmedence, finn és infra szauna, gőzkabin, sószoba és sókád valamint tepidárium biztosítja a testedzés utáni kikapcsolódást.

A szálloda két konferenciateremmel rendelkezik. Az első emeleten újonnan épült szekcionálható konferenciaterem teraszáról gyönyörű panoráma nyílik Ágasvár felé.


Helyszín jellemzői

  • természet közeli
  • erdő
  • wellness részleg
  • borrégió közeli