Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Hotel Nagyerdő

Debrecen

Észak-Alföld
Maximum kapacitás:
90 fő
Szálláshely kapacitás:
230 fő
Szobák száma:
104 db
Termek száma:
2 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • 4032 Debrecen, Pallagi út 5.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
2.5 órára
Miskolctól
1.5 órára
Nyíregyházától
1 órára
Egertől
1.5 órára

Helyszín információk

A szálloda Debrecen csodás zöldövezetében, a Nagyerdő frekventált, mégis nyugodt központjában áll. 
A közelben található számos olyan kikapcsolódási és szórakozási lehetőség, amely miatt joggal nevezik Debrecent “keleti fővárosnak”. A vízi szórakozás és a fürdőzés szerelmeseit a néhány perc sétára található Városi gyógyfürdő, az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő és a közeli Debreceni Sportuszoda várja.

Szobainformációk:
A szálloda 101 kétágyas és 3 egyágyas szobával várja a kikapcsolódni vágyó utazókat. Minden szobában televízió, telefon, hűtőszekrény és Wifi hálózat gondoskodik a kényelemről.
A szobák két, különböző sajátosságokkal rendelkező szárnyban helyezkednek el. A tízemeletes Standard szárnyból csodás kilátás nyílik Debrecen büszkeségére, a Nagyerdő zöldellő területére. Ebben a szárnyban lift segíti a könnyű közlekedést, a 27 klimatizált szoba valamelyikében pedig a nyári hőség is elviselhetővé válik.
A Classic szárny két emelet magas, a szobák lépcsőn közelíthetők meg. A hat kétlégterű szoba nagyszerű választás lehet egy családi nyaraláshoz. Ezen kívül ebben a szárnyban három egyágyas szoba is található.
Hét klimatizált Standard szoba kivételével minden szoba erkélyes, így kiváló kilátás nyílik a környékre.

Konferencia:
A Panoráma terem (III. emeleten található, kizárólag lépcsőn közelíthető meg) 200 m2-es alapterülete egy-egy konferencia alkalmával - elrendezéstől függően - 60-120 fő, bankett esetén körülbelül 80 fő, állófogadás esetén 90 fő befogadására alkalmas.
A 40 m2-es Déri teremben (II. emeleten található, kizárólag lépcsőn közelíthető meg) 30-40 fős konferenciák, 20 fős bankettek és 40 fős állófogadások rendezhetők.
A hotel étterme a különböző rendezvények esetén is gondoskodik a finom falatokról, a kemény munka fáradalmait pedig a wellness szolgáltatások és különböző kezelések igénybevételével pihenhetik ki a vendégek.
Rendezvényeihez a következő eszközöket tudja a szálloda – részben külön térítés ellenében – biztosítani: flipchart, projektor, vetítővászon, televízió, hangosítás, CD lejátszó.


Helyszín jellemzői

  • kötetlen, laza
  • természet közeli
  • autópálya közeli
  • csendes
  • sportos
  • wellness részleg