Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Hotel Moments Budapest

Budapest

Maximum kapacitás:
80 fő
Szálláshely kapacitás:
198 fő
Szobák száma:
99 db
Termek száma:
2 db

Megközelíthetőség

Cím
  • Budapest, 1061, Andrássy út 8.

Budapest Liszt Ferenc repülőtérről: kövesse a Központ irányt, haladjon az Üllői úton egészen a Kálvin térig, majd forduljon jobbra a Múzeum körútra. Haladjon tovább az Astoria majd Deák Ferenc tér irányába. Folytassa útját a Bajcsy-Zsilinszky úton, majd forduljon jobbra, az Andrássy útra.

Észak felől: a 2/E77 útról a Miskolc/M3/Budapest Centrum kijáratnál térjen le, majd a 2/B/E77 útra érve az E71/M3 lejáratnál jöjjön le. A Hősök tere irányt követve haladjon. A Centrum tábla irányába haladjon az Andrássy úton egyenesen.

Dél felől. az M5 autópályáról leérve haladjon a Nagykőrösi úton, majd a Gyáli úton és forduljon jobbra, az Ecseri útra. Üllői úton egészen a Kálvin térig, majd forduljon jobbra, a Múzeum körútra. Haladjon tovább az Astoria majd Deák Ferenc tér irányába.

Kelet felől: az M3 autópályáról a Miskolc/M3/Budapest Centrum lejáratnál térjen le. A Hősök tere irányt követve haladjon. A Centrum tábla irányába haladjon az Andrássy úton egyenesen.

Nyugat felől: az M1 vagy M7 autópálya felől a városba érve a Budaörsi útra érkezik, ahol kövesse az Erzsébet híd útirányt. A hídon áthaladva egyenesen a Szabad Sajtó úton haladjon tovább jobbra tartva, hogy útját a Március 15-e tér és Jane Haining rakpart felé tudja folytatni, haladjon az Eötvös tér irányába, majd folytassa útját a József Attila utcán, innentől a neve Andrássy út.

Helyszín információk

Az új, négycsillagos szálloda történelmi, XIX. század végi épülete az Andrássy úton, Budapest egyik legszebb sugárútján helyezkedik el, közelben az Operaházzal, a Bazilikával, valamint számos fontos nevezetességgel.

A szobák mindegyike klímaberendezéssel, széffel, LCD TV-vel, telefonnal felszerelt, a vezeték nélküli internet mindenhol ingyenesen áll rendelkezésre. A kényelmes “Andrássy Suite” a legfelső emeleten található, szép teraszáról csodálatos panoráma nyílik a Bazilikára, valamint a budapesti belvárosra. A szobák kialakításánál meleg színeket, gondosan kiválasztott anyagokat használtak, a szobák nagy részét szőnyegpadlóval borították, de néhány parkettás szoba is rendelkezésre áll.

Rendezvények alkalmával a szálloda egy nappali fényes, két részre osztható konferenciatermet kínál 89,5 nm-es alapterülettel, maximum 80 fő számára. A szálloda étterme, a “Bistro Fine” magyar és nemzetközi specialitásokat kínál ebédre és vacsorára a’la carte és napi menü formájában. A hangsúlyt a magyar és nemzetközi borválasztékra helyezték, és mindezt egy hangulatos belső enteriőrben, valamint egy kényelmes, egyedi teraszon kínálják.


Hasonló helyszínek

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Hotel Parlament

Budapest

A Hotel Parlament konferencia terme összesen, széksoros elrendezésben 70 fő részére kínál kényelmes konferencia helyszínt.

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Hotel Palazzo Zichy

Budapest

A négycsillagos butik hotel a Palota Negyedben található éttermek, bárok, teraszok, kávézók és kis üzletek szomszédságában.

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Hotel President

Budapest

A belvárosi szálloda konferenciatermei ideális helyszínt biztosítanak, gálavacsorákhoz, konferenciákhoz vagy akár több napos rendezvényekhez.

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Courtyard by Marriott Budapest City Center

Budapest

Kiváló rendezvényhelyszín Budapest szívében.