Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Hotel Mala Garden
sup

Siófok

Balaton
Maximum kapacitás:
120 fő
Szálláshely kapacitás:
50 fő
Szobák száma:
22 db
Termek száma:
3 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • 8600 Siófok, Petőfi sétány 15/a
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
1 órára
Székesfehérvártól
1 órára
Veszprémtől
1 órára
Szekszárdtól
1.5 órára

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Mandara Terem 52 m2 40 fő

Helyszín információk

A siófoki Mala Garden Wellness Hotel és Étterem design megoldásaihoz Bali sziget modern építészete adott ihletet.

A siófoki Mala Garden Hotel kialakításakor a fő cél a Balit átható természet és lakótér közti egység megvalósítása volt. A Balaton parti étterem hatalmas – harmonikaszerűen nyitható üvegajtóit elhúzva -, egybeolvad a kert az étteremmel, megszűnik a határ a kint és a bent között… A vízparthoz közeli kert a felnőttek és a gyermekek számára is páratlan élményt biztosít.

A Mala Garden Hotel és Étterem művészi vízfelületei, kerti csobogói, halakkal és vízinövényekkel egyaránt Balit idézik. A harmonikus enteriőr a Baliról származó szobrok, fehér kavicsok, vázák és kiegészítők által válik teljessé. A tágas terek megalkotása, a természetes anyagok használata által a pozitív energiát sugárzó élmény maradéktalanná válik.

A szálloda szobáinak mindegyike a modern Bali és minimalista építészeti formavilág jegyeit hordozza magán, ötvözve a harmóniát, a dizájnt és a luxust.

Alapfelszereltség a szobákban az LCD okos TV, ingyenes Wifi internet, telefon, légkondicionálás, bőröndtartó, minibár. A fürdőszobában higiéniai és kozmetikai ápoló készlet, fürdőköpeny és hajszárító.

A Mala Garden Hotel és étterem egész évben várja kedves vendégeit, legyen szó munkaebédről, üzleti találkozókról, csapatépítő tréningről, avagy exkluzív vacsoráról, két főtől akár 150 főig.

Többféle szolgáltatást ajánlanak kedves vendégeknek: a kis létszámú baráti vagy üzleti megbeszélésektől a kis csoportos prezentáción át a nagyobb létszámú VIP állófogadásokig nálunk minden lehetséges.

A hely szelleme és atmoszférája, a technikai körülmények, a szakemberek vendégszeretete, mind-mind hozzájárul ahhoz, hogy a megrendezendő esemény betöltse küldetését, hosszú távon élményt nyújtson a vendégeknek és természetesen az üzletfeleiknek is. Az alkalomhoz illő berendezéssel, dekorációval, világítással próbálják megteremteni ennek sikerességét.


Helyszín jellemzői

  • elegáns
  • exkluzív
  • kertkapcsolatos
  • autópálya közeli
  • modern
  • szabadtéri
  • vízpart
  • wellness részleg
  • borrégió közeli