Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Hotel Lycium -Kölcsey Központ

Debrecen

Észak-Alföld
Maximum kapacitás:
1500 fő
Szálláshely kapacitás:
190 fő
Szobák száma:
91 db
Termek száma:
17 db

Megközelíthetőség

Cím
  • 4026 Debrecen, Hunyadi János u. 1-3.
Távolságok nagyvárosoktól
Nyíregyházától
1 órára
Budapesttől
2.5 órára
Szolnoktól
1.75 órára
Miskolctól
1.25 órára

A Hotel Lycium Debrecen belvárosában, közvetlenül a Déri Múzeum szomszédságában található. A szálloda főbejárata a múzeum mögött, a Baltazár Dezső tér felől közelíthető meg.

Közúton Budapest felől
- az M3-as majd az M35-ös autópályán közvetlenül Debrecenig
- az M3-as autópályán Füzesabonyig, majd Füzesabonytól a 33-as úton, Tiszafüreden és Hortobágyon keresztül Debrecenbe
- a 4-es számú főúton Cegléden és Szolnokon keresztül Debrecenbe

Helyszín információk

Magyarország 2. legnagyobb és legmodernebb konferenciaközpontja, a Kölcsey Központ remek környezetet biztosít bármilyen konferenciának, előadásnak, bálnak, kiállításnak vagy vásárnak akár 1500 főig.

A Hotel Lycium****-Kölcsey Központ kitűnő adottságokkal rendelkező létesítménye komplex szolgáltatási csomagot kínál, amelyben konferencia- és rendezvényhelyszínt, szállodai vendéglátást, rekreációs és gasztronómiai lehetőségek széles tárát nyújtja az érdeklődők számára. Jelentős üzleti előnyökkel járhat az épületegyüttes városközponti elhelyezkedése, és a kiváló megközelíthetőség. 

Multifunkcionális komplexum – ezerarcú kínálat 

Grandiózus, elegáns nagyterem, színpaddal rendelkező bálterem, egybenyitható szekciótermek, tágas, napfényes foyer, különleges lehetőségeket kínáló tetőterasz, kiállítóterem, bensőséges Átrium étterem és különtermek várják a rendezvényre érkezőket.  

A sokszínű kínálatot modern technikai felszereltség, professzionális rendezvényszervezési szolgáltatások, minőségi szállás, közel 400 m2-es wellnessrészleg, saját cukrászat, kifogástalan kiszolgálás, valamint világbajnok séf kitűnő fogásai teszik teljessé. A rendezvények catering kiszolgálója az épületegyüttesben üzemelő Hotel Lycium**** Átrium éttermének konyhája, amely mind a hagyományos magyar, mind a nemzetközi konyha ételkülönlegességeit, valamint szezonális és reformételeket kínál.