Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Hotel Konferencia

Győr

Nyugat-Dunántúl
Maximum kapacitás:
200 fő
Szálláshely kapacitás:
55 fő
Szobák száma:
21 db
Termek száma:
6 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • 9021 Győr, Apor Vilmos püspök tere 3.
Távolságok nagyvárosoktól
Szombathelytől
1 órára
Budapesttől
1.5 órára
Tatabányától
0.75 órára
Székesfehérvártól
1.5 órára

Budapest felől Győrt az M1-es autópályán megközelítve lehet elérni.
Győrhöz érve - még az elkerülő előtt - jobbra az első kijáratnál Győr-Centrum felé kell venni az irányt, hogy a Győrt átszelő Budapest-Bécs 1 -es főútvonalra kerüljünk (Szent István út). Balról elhagyva a Stadiont, a felüljárón áthaladva az első lehetőségnél forduljunk jobbra a Teleki utcába, majd kövessük az utat a körforgalmon, a jobbkanyaron át egészen addig, míg lehetőségünk lesz balra fordulni. Innen egészen a rakpartig kell haladnunk, majd onnan balra, a Kossuth-híd felé. A híd alatt átérve, mielőtt balra felkanyarodnának a hídra, élesen jobbra kell fordulni a macskaköves részre. Ez már a Káptalandomb Dunakapu tér felőli oldala, ahol egy beléptető-rendszer működik. A szállodát kizárólag csak ebből az irányból lehet megközelíteni!

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Borsos 228 m2 200 fő 90 fő 80 fő
Apor 109 m2 70 fő 40 fő 40 fő
Czuczor 78 m2 40 fő - 20 fő
Zichy 78 m2 30 fő - 20 fő
Mozi 49 m2 30 fő - 20 fő

Helyszín információk

Győr egyik legimpozánsabb szállodája, a Hotel Konferencia a négy folyó városának szívében - a gyönyörű Káptalandombon, a Székesegyház és a Püspökvár szomszédságában - a város egyik legszebb terén emelkedik ki az őt körülölelő évszázados épületek közül.

A város számos kulturális- és sportrendezvénynek ad otthont, melyek helyszínei szintén könnyen megközelíthetőek.

A szálloda 21 szobát kínál a vendégek számára, amelyek közül négy földszinti, kétágyas, kilenc erkélyes,kétágyas, nyolc pedig minden kényelemmel felszerelt lakosztály. A szobákban és a lakosztályokban fürdőszoba, színes televízió, hajszárító, vízforraló, telefon és minibár áll a vendégek rendelkezésére. Minden szoba és lakosztály térítésmentesen használható Wi-Fi (HotSpot) internetes elérhetőséggel is rendelkezik.

A Hotel Konferencia - nevéhez méltóan - Győr egyik legideálisabb helyszíne konferenciák, tanácskozások, értekezletek, fogadások, tréningek, bálok, bemutatók, kiállítások, lakodalmak és egyéb üzleti- illetve magánjellegű összejövetelek lebonyolítására. A felkészült, tapasztalt szakemberek, a technikai feltételek, és a minden igényhez rugalmasan igazítható különtermek alapvető garanciát jelentenek, így Önnek nem marad más, mint begyűjteni vendégei őszinte elismerését.

A Hotel Konferencia falai között megtartott rendezvényeknek minden szempontból a legszínvonalasabbak közé kell tartozniuk. A remek hangulat megteremtéséhez nemcsak a nagyszerű társaság, a finom ételek és italok, hanem a látványos környezet is elengedhetetlen alapfeltétel.


Helyszín jellemzői

  • klasszikus
  • elegáns
  • exkluzív
  • autópálya közeli