Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Hotel Klastrom

Győr

Nyugat-Dunántúl
Maximum kapacitás:
50 fő
Szálláshely kapacitás:
95 fő
Szobák száma:
41 db
Termek száma:
1 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • 9021 Győr, Zechmeister u.1.
Távolságok nagyvárosoktól
Székesfehérvártól
1.5 órára
Budapesttől
1.5 órára
Tatabányától
1 órára
Soprontól
1.5 órára

Helyszín információk

A Klastrom Hotel, mely a győri városképet évszázadok óta meghatározó épület, 1714-1721 között épült kolostor és templom, mely magán viseli a barokk kor jellegzetességeit. A négyzet alapú épület egy belső udvart foglal magába. A szálloda szobái három szárnyban helyezkednek el. A Nyugati-szárny szobái a Rába-part felé néznek, a többi szobából a csodálatos belső udvar látható.

Negyvenegy, fürdőszobával, minibárral, színes TV-vel, telefonnal felszerelt szoba szolgálja a vendégek pihenését, melyek három szárnyban helyezkednek el: a nyugati szárny szobái a Rába-part és a Radó-sziget felé néznek, a többi szobából a belső udvar látható. A nagyobb szobák kanapéval, társalgó résszel is rendelkeznek.

80 személyes, egyedi hangulatú étterem áll a vendégek rendelkezésére. A kővel kirakott boltíves pincében található 50 fős söröző kiválóan alkalmas kisebb rendezvények, baráti összejövetelek lebonyolítására.

Az egyedülálló hangulatú belső udvaron 100 személyes terasz található, mely csodálatos helyszín tavasztól késő őszig reggelik illetve egyéb szabadtéri étkezések lebonyolítására. Az udvar közepén található vadgesztenyefa, mely az épület egyik szimbóluma, egyidős az épülettel. Az udvaron megrendezésre kerülő koncertek felejthetetlen élményt nyújtanak a vendégeknek.


Helyszín jellemzői

  • klasszikus
  • elegáns
  • exkluzív
  • szabadtéri