Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Hotel Kitty

Miskolctapolca

Észak-Magyarország
Maximum kapacitás:
100 fő
Szálláshely kapacitás:
59 fő
Szobák száma:
25 db
Termek száma:
1 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • 3519 Miskolctapolca, Pazár István sétány 1.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
2 órára
Miskolctól
0.5 órára
Egertől
1 órára
Nyíregyházától
1.5 órára

Helyszín információk

A szálloda építése 2006 tavaszán kezdődött. A Hotel Kitty, Miskolc-Tapolca ősparkjában, a világhírű és egyedülálló Barlangfürdő bejáratától alig néhány lépésre található. Ennek köszönhetően, a vendégek, akár köntösben és papucsban is átsétálhatnak a fürdőbe.

A két bástyaszerű torony teszi romantikussá, kastélyszerűvé az épület összhatását, ezekben kaptak helyet azok a lakosztályok, melyek várhatóan a legmagasabb igényű vendégeknek is megfelel majd. Nagy hangsúlyt fektettek a szobák berendezésére. Reggel, az ablakon kinézve, kis szerencsével mókusokat láthatnak, az épületet körülvevő fákon. Semmihez nem hasonlítható az érzés, ahogy egy nyári hajnalon madárcsicsergés és a hotel mögötti patak kellemes hangja mellett ébredhetnek. Húsz szoba és öt lakosztály áll a vendégek rendelkezésre.

A szálloda 100 fős étterme tökéletesen alkalmas családi rendezvények, party-k, céges ebédek-vacsorák, lakodalmak és egyéb rendezvények lebonyolítására. Az étterem a helyi magyar konyha és nemzetközi íz-világ legjavát kínálja vendégeinek, kiegészítve a magyarországi borvidékek jellegzetes és különleges boraival.

Több, mint 100 fő befogadására alkalmas, DVD-lejátszóval, flipchart-tal, projektorral, tv-vel, videóval, mikrofonnal felszerelt rendezvényhelyszín áll a vendégek szíves rendelkezésére, ahol természetesen internet elérésre, valamint wifi internetezésre is lehetőség van.


Helyszín jellemzői

  • kötetlen, laza
  • természet közeli
  • elzárt
  • csendes
  • wellness részleg