Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Hotel Kerpely

Dunaújváros

Közép-Dunántúl
Maximum kapacitás:
196 fő
Szálláshely kapacitás:
90 fő
Szobák száma:
38 db
Termek száma:
5 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • 2400 Dunaújváros, Dózsa György út 35.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
1 órára
Székesfehérvártól
1 órára
Szekszárdtól
1 órára
Győrtől
2 órára

Helyszín információk

A Hotel Kerpely Dunaújváros belvárosában a régió egyik legújabb szállodája. Kedvező fekvése, modern berendezése tette a város egyik legismertebb és legkedveltebb szállodájává. A szállodában 38 db modern bútorozású szobában 90 fő elhelyezésére van lehetőség. A szobákban fürdőszoba, színes televízió, hűtőszekrény, wifi elérési lehetőség szolgálja a vendégek kényelmét.

A Hotel ideális szálláshely üzletemberek, átutazók, sportolók, valamint családi és baráti rendezvényeken részt vevő csoportok számára.

Az épület teljes mértékben akadálymentes, így a mozgáskorlátozott vendégek is gond nélkül vehetik igénybe a szálloda szolgáltatásait.

A vendégek étkezését a Hotel Kerpely közvetlen szomszédságában található Campus Étterem biztosítja, a kikapcsolódásáról és szórakozásáról pedig a Campus Klub gondoskodik.

A Hotel Kerpely épületében található két konferencia terem ideális helyszín termékbemutatók, továbbképzések, családi rendezvények megtartására A szomszédos Dunaújvárosi Főiskola 196 fős reprezentatív konferenciatermében magas színvonalú technikai háttér gondoskodik a tökéletes konferencia helyszínről. A főiskola sport-, és rendezvénycsarnoka pedig kiváló helyszínéül szolgál a különböző, nagyobb létszámú rendezvények számára legyen szó sportcélú, magán, szórakoztató vagy üzleti jellegű rendezvényről.


Helyszín jellemzői

  • kötetlen, laza
  • autópálya közeli